Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΕΜΕΙΣ τι να πούμε τώρα οταν το λέει ΜΟΝΟΣ του; Μιχελογιαννάκης: Ψήφισα ΝΑΙ γιατί είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν ετοιμάστηκα για δραχμή.ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχαλογιαννάκης προσπάθησε να δικαιολογήσει τη χθεσινή ψήφο του στη Βουλή. Την ώρα που πολλοί περίμεναν πως θα ψηφίσει "όχι", εκείνος τελικά αποφάσισε να υπερψηφίσει τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου στη σκιά του επερχόμενου ανασχηματισμού. "Δεν μπορούσαν να σηκώσουν οι ώμοι μου το βάρος...
να ρίξω την αριστερά", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης μετά την ψηφοφορία στη Βουλή.
Τους λόγους για τους οποίους είπε Ναι στη συμφωνία, ανέλυσε το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ζητώντας συγνώμη από το κόμμα του για το απόρρητο που τον έκανε τελικά να αλλάξει θέση:
«Έφτασε η ώρα να πούμε αλήθειες και για να πω αλήθειες. Κάναμε μια κοινοβουλευτική ομάδα. Εδώ και 10 μέρες, είχα μπει σε μία διαδικασία. Είχα βάλει από τη μία μεριά ένα επαχθέστατο μνημόνιο και από την άλλη, αν δεν ψηφιστεί, έχουμε έξοδο, δηλαδή δραχμή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που καπνίζει. Δεν βγήκα από την αίθουσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ρουφούσα τις κουβέντες και τις ζύγιζα μέσα μου. Δεν είμαστε έτοιμοι για το θέμα της εξόδου».
"Ακούστηκε από βουλευτές να ακολουθήσουμε την πρόταση Σόιμπλε. Ακούστηκαν τα επιχειρήματα και της Εθνικοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος. Τι θα γίνει με το ισοζύγιο των πληρωμών. Τι θα γίνει στο θέμα του δημόσιου χρέους. Βάλαμε όλα τα ζητήματα. "
"Δυστυχώς κύριες Παπαδάκη θα το πω γιατί κολοτούμπας δεν είμαι, θα το πω ... "πόσο μ@λ@κ@ς είμαι που δυο χρόνια δεν ετοιμάστηκα για την δραχμή".
"Είδαμε ότι είμαστε σε μια κατάσταση μέσα, που ο εναλλακτικός δρόμος ήταν στον αέρα. Ψήφισα βάζοντας μέσα το συμφέρον μιας κοινωνίας που με έχει βγάλει τρεις φορές πρώτο", πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ;;
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.