Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Νέα τραγωδία σε Αλίαρτο και Μαυρομάτι - Δυο νεαρά παιδιά νεκρά - φώτο απο τον τόπο της τραγωδίας

 
ΔΡΟΣΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ 17 ΕΤΩΝ    -   ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ 21 ΕΤΩΝ
ΕΦΥΓΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑO άτυχος νεαρός Δρόσος Πελώνης τα μηνύματατων
φίλων του στο Facebook Ηταν ένα παιδί.  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....

 https://www.facebook.com/drosos.pelonis?fref=ts...

lamiastar



.




Aπότομη στροφή ίχνος προστασίας δεν υπάρχει

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΠΟΣΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ
 ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ





Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νεαρά παιδιά 20 και 17 ετών απο Αλίαρτο και Μαυρομάτι  , τα οποία έπεσαν με Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω  απο  αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο  αρδευτικό κανάλι "Εσωτερική"στην Κωπαίδα κοντά στην Αλίαρτο.Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα,επέστρεφαν απο διασκέδαση στις 7:ΟΟ περίπου το πρωί σήμερα.Οι νεαροί πέφτοντας με το αυτοκίνητο στο κανάλι εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να πνιγούν οι δυο.Διερχόμενοι αγρότες μπόρεσαν και έσωσαν τα τρια παιδιά τραβώντας το αυτοκίνητο έξω απο το κανάλι.Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και είναι εκτός κινδύνου.Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα το μαρτυρούν και τα εκκλησάκια,και μέτρα προστασίας δεν έχουν ληφθεί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.
Όλοι στην Αλίαρτο και στο Μαυρομάτι  είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη,χάθηκαν δυο νεαρά παιδιά, αλλά και έντονα προβληματισμένοι,  και κάνουν λόγο για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα κανάλια της Κωπαίδας.
 Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η τροχαία Λιβαδειάς.

lamiastar


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.