Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Κατ εφαρμογή του Άρθρου 40παρ.1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, σαν υπεύθυνος Πολίτης σας καταγγέλλω ότι: Η Ιατρός Κα Ματίνα ΠΑΓΩΝΗ σε Συνέντευξή της στήν ΕΡΤ την 10-8-2022 εδήλωσε ότι από την αρχή της εμφάνισης του COVIT-19 στήν Ελλάδα ήταν αντίθετη στόν τρόπο της καταγραφής των Θανάτων γιατί κατεγράφοντο Θάνατοι Ανθρώπων χωρίς να επέρχονται από αυτήν την αιτία αλλά που απλώς έφεραν και αυτόν τον ΙΟ και ότι αυτό ήταν ένα ΛΑΘΟΣ.... Αυτήν την καταγραφή όμως όριζαν τα Πρωτόκολλα και, εν πάσει περιπτώσει, δεν έχει νόημα τώρα να αλλάξει!
Κύριε Εισαγγελέα ακριβώς το ίδιο είχε δηλώσει Δημόσια και ο έτερος Ιατρός Κύριος Σωτήρης ΤΣΙΟΔΡΑΣ στό ξεκίνημα αυτού του Εγκλήματος το 2020 με αποτέλεσμα εγώ τότε και συγκεκριμένα την 14-8-2020 να σας αποστείλω την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του, εκτιμώντας ότι είχε περιπέσει σε μιά σειρά αδικημάτων που προβλέπονται στόν Ποινικό Κώδικα. Μάταια ανέμενα την ενεργοποίησή σας γιά έλεγχο των Καταγγελλιών μου εκείνων, και την επιβολή, ενδεχομένως, των προβλεπομένων Ποινών.Σας παραπέμπω, γιά εξοικονόμηση χρόνου, στήν τότε καταγγελλία μου. Σήμερα τήν διευρύνω και κατά της Κυρίας Ματίνας ΠΑΓΩΝΗ, αλλά και γενικότερα κατά όλοκλήρου του Πολιτειακού Προσωπικού διότι:
Οι μεν Γιατροί, όχι μόνον οι πιό πάνω, αλλά όλής της Επιτροπής Εμπειρογνομώνων, με τίς Εισηήσεις τους αυτές έδωσαν τη δικαιολογία και οι Πολιτκοί, όλων των στή "Βουλή" Πολιτικών Κομμάτων σε αγαστή συνεργασία επέβαλαν στόν Ελληνικό Λαό, συνεπώς και σε εμένα, πρωτοφανή μέτρα εξόντωσης, όπως Εγκλεισμό μου στήν Κατοικία μου, από την οποία θα μπορούσα να βγώ έξω ΜΟΝΟΝ κατόπιν "κυβερνητικής αδείας", απαγόρευση ελεύθερης κίνησης, καταστροφής της οικονομικής μου εξέλιξης με τήν Καταστροφή της Οικονομίας συνολικά, μέρος της οποίας είμαι ΚΑΙ εγώ, εξευτελισμό πλήρη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ξεκινώντας από το Άρθρο 2παρ,1 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, "γιά την προστασία της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, την πλήρη διάλυση του Κοινωνικού Ιστού και όλα αυτά, πολύ συνοπτικά, με την εμφύτευση του ΦΟΒΟΥ που προκαλούσαν μέσω ΚΑΙ της Τηλεοπτικής Οθόνης.
Όσον αφορά την προβολή των ενδεχόμενων Ασυλιών των Βουλευτών, αρκεί να προστρέξουμε στό Άρθρο 62 του Συντάγματος.
Θέλω να ελπίζω ότι μετά κα τις τελευταίες αυτες εξελίξεις τις οποίες και πολύ συνοπτικά καταγράφω θα επιληφθείτε ΑΜΕΣΑ γιά να μην θεωρήσω ότι είσαστε ΚΑΙ εσείς Συνεργός στό Έγκλημα.
Κύριε Εισαγγελέα είμαι Πολίτης και εννοώ να σέβομαι αυτή την Ιδιότητά μου.
Στήν αποστολή της καταγγελίας μου με τον τρόπο αυτόν την κάνω γιά να είναι Δημόσια δεδομένου ότι η προηγούμενη και όχι μόνον μία δεν έτυχαν καμίας απολύτως προσοχής.
Ευχαριστώ γιά την προσοχή σας!
10-8-2022
Αντώνης Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α)-Νομικός

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΥΡ ΕΙΝΑΙ 🤣
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΎΣΕ ΤΟ email ΣΑΣ ΔΉΘΕΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ Κ ΟΤΙ ΜΑΥΤΟΝ...ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ...ΘΑ! ΘΑ!
    ΕΠΊΣΗΣ ΥΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΑ ΝΕΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΎΓΟΥ ΤΗΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ! ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑΥΤΑ;
    🤣 ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΑ ΟΠΩΣ ΈΓΙΝΕ ΤΟ 1821❗
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ 🤔 ΚΑΙ ΡΦΝΚΟ...

    ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ❗ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΑΥΤΌΦΩΡΟ-ΠΡΟΣΤΗΜΑ...❗

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΖΟΡΙΚΑ ΡΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ; ΤΟΟΟ...ΤΕ ΕΙΠΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΆΔΗΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ 🥺ΚΑΤΑΛΑΒΕ...Η ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΊΟ"🤮

    ΚΑΝΕ Κ ΚΑΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ... ΝΤΕ😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.