Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Γ.Κύρτσος σε ΝΔ: «Διώξτε άμεσα τον Κ.Μητσοτάκη γιατί σε 6 μήνες…»...


«Κάντε το όπως οι Βρετανοί Συντηρητικοί και οι Αυστριακοί κεντροδεξιοί». Κάλεσμα προς κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρότυπα των Σεμπάστιαν Κουρτς και Μπόρις Τζόνσον, έκανε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος...με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος καλεί τη Ν.Δ. να απομακρύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την ηγεσία του κόμματος και από την πρωθυπουργία.

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μη φύγει, μόνο με εκλογές και ανατροπή φεύγει.
    Δεν κάνει και κοσμικά πάρτι όπως ο Μπόρις Τζόνσον προτιμά τα τριήμερα μια φορά την εβδομάδα.
    Επίσης ο Κούρτς έφυγε γιατί πλήρωνε με κρατικό χρήμα εταιρείες για να τον διαφημίσουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληρώνει δημοκόπους, υποκλέπτει συνδιαλέξεις πολιτικών αντιπάλων και δεν γίνεται το παραμικρό, όλοι δηλώνουν απλά έκπληκτοι. Και εννοείται αυτοκριτική καμία ούτε βεβαίως η παραμικρή υποψία σκέψης περί παραιτήσεως, απλά άγνωστη λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.