Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Υπουργός Υγείας του Καναδά: "Ποτέ Δεν Θα Είστε Πλήρως Εμβολιασμένοι"


Αυτός είναι ο νέος "σωστός τρόπος" να σκεφτόμαστε για τους εμβολιασμούς... Παρά τα ολοένα και πιο αδιάσειστα δεδομένα και τις μελέτες με κριτές που δημοσιεύονται και περιγράφουν λεπτομερώς τις βλάβες και τις παρενέργειες των εμβολιασμών, η κυβέρνηση...

συνασπισμού Φιλελευθέρων-Σοσιαλιστών του Καναδά διπλασιάζει τους εμβολιασμούς και φαίνεται έτοιμη να μετακινήσει τα γκολπόστ σχετικά με το τι συνιστά συμμόρφωση με τα εμβόλια.

Όπως αναφέρθηκε μέσω του Blacklocks Reporter (@mindingottawa στο Twitter),

Οι Καναδοί θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένεση Covid κάθε εννέα μήνες για το ορατό μέλλον, λέει ο υπουργός Υγείας Jean-Yves Duclos. Οι προηγούμενοι ορισμοί του "πλήρως εμβολιασμένου" δεν είχαν νόημα, δήλωσε στους δημοσιογράφους.
"Οι εννέα μήνες είναι πολύ σαφείς και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν γιατί το "ενημερωμένος" είναι ο σωστός τρόπος να σκεφτόμαστε για τον εμβολιασμό τώρα", δήλωσε ο Duclos.
"'Πλήρως εμβολιασμένος' δεν έχει νόημα τώρα. Πρόκειται για το 'up to date'. Είμαι λοιπόν ενημερωμένος όσον αφορά τον εμβολιασμό μου; Έχω εμβολιαστεί τους τελευταίους εννέα μήνες;"

Ο Duclos είχε προηγουμένως ζητήσει από τις επαρχίες να καταστήσουν τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν οι εντολές θα επιστρέψουν αυτό το φθινόπωρο, απάντησε: "Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά του Covid".

Ο Καναδάς φαίνεται να είναι μία από τις λίγες χώρες εκτός της κομμουνιστικής Κίνας που προσκολλάται μανιωδώς στο αφήγημα του COVID, προωθώντας αδυσώπητα σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικά (και αναμφισβήτητα επικίνδυνα) εμβόλια σε έναν ολοένα και πιο μπουχτισμένο πληθυσμό.

Το καθεστώς Trudeau είναι όλο και πιο αντιδημοφιλές, μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Angus Reid βρήκε όσους "υποστηρίζουν σθεναρά" την κυβέρνηση να πέφτουν σε μονοψήφια ποσοστά. Η μεγαλύτερη μεμονωμένη κατηγορία ήταν η "αποδοκιμάζουν έντονα" με 41%,

Ταλαιπωρημένος από πολυάριθμα σκάνδαλα, διαφθορά και γκάφες, ο Justin Trudeau κατέχει την εξουσία αποκλειστικά και μόνο μέσω της συγχώνευσης του κόμματός του με το σοσιαλιστικό NDP του Καναδά, του οποίου ηγείται ο εκατομμυριούχος Jagmeet Singh (Σημ.: Όλοι μαζί οι "300+1" αντίστοιχοι "δικοί μας")

Η συμφωνία τον διατηρεί φαινομενικά στην εξουσία μέχρι το 2025. Ο Singh βρίσκεται επίσης στα σχοινιά, καθώς συχνά χλευάζεται δημοσίως ακόμη και μεταξύ της βασικής του εκλογικής περιφέρειας στο Brampton του Οντάριο. Ο αδελφός του έχασε την έδρα του στις πρόσφατες εκλογές στο Οντάριο και ο ίδιος ο Singh εκδιώχθηκε από μια στάση της προεκλογικής εκστρατείας από εξαγριωμένους Σιχ που τον αποκάλεσαν "ξεπουλημένο".

-- Ώρα για το σχέδιο Β

Οι περισσότεροι αγνωστικιστές και αντικειμενικοί πολιτικοί παρατηρητές συμφωνούν: αν το Φιλελεύθερο-Σοσιαλιστικό Κόμμα καταφέρει να φτάσει μέχρι το 2025, θα εκθρονιστεί ανελέητα, στα πρότυπα του εκλογικού λουτρού του 1993. Όταν οι Καναδοί είχαν βαρεθεί τον Brian Mulroney (έφυγε πριν από τις εκλογές, αφήνοντας τον Kim Campbell να κρατάει το σάκο) και οι Συντηρητικοί ξεφούσκωσαν τόσο άσχημα που έχασαν την κομματική τους υπόσταση: από 156 έδρες στο Κοινοβούλιο, έγιναν μόλις 2.

Τόσο οι Φιλελεύθεροι όσο και οι NDP αντιμετωπίζουν παρόμοιες προοπτικές από τους Καναδούς που έχουν βαρεθεί να τους αποκαλούν "περιθωριακούς" και "ρατσιστές", που έχουν βαρεθεί να δέχονται γκαζάκια από αυτάρεσκα, άσχετα, επιδοτούμενα από την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης και που έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με την υπόθεση COVID.

Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, αυτή η παράσταση κλόουν μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά - οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι μόνο η αρχή.

Η οικονομία οδεύει προς την ύφεση επειδή ο υπουργός Οικονομικών μας είναι ένας οικονομικά αναλφάβητος ιδεολόγος. Θα έπρεπε να είμαστε μια ενεργειακή υπερδύναμη, αλλά αντ' αυτού αυτή η πλήρως αφυπνισμένη κυβέρνηση δαιμονοποιεί τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και πιθανώς οδηγεί τη Δύση κατευθείαν έξω από τη συνομοσπονδία. Και μετά προωθούν νομοσχέδια λογοκρισίας στο διαδίκτυο που θα έκαναν το ΚΚΚίνας υπερήφανο.

Αν δεν έχετε αποφασίσει ποιά θα είναι η γραμμή σας στην άμμο, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Εγώ ξέρω τη δική μου.

Και μετά πιάστε δουλειά βάζοντας σε εφαρμογή το Σχέδιο Β:

Ξεκινήστε να εργάζεστε για ένα δεύτερο διαβατήριο, δημιουργώντας επιχειρήσεις, πηγές εσόδων και περιουσιακά στοιχεία εκτός Καναδά. Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι μεγάλος οπαδός του Bitcoin, οπότε η κατοχή ενός μέρους του πλούτου σας σε BTC το κρατάει μακριά από την πρόσβαση αυτών των τυράννων λεηλασίας.

Εάν η κυβέρνηση πρόκειται να μετακινήσει τα γκολπόστ, τότε οι υπόλοιποι από εμάς πρέπει να μετακινήσουμε το πεδίο παιχνιδιού. Σε αυτή την επερχόμενη εποχή της αποκέντρωσης, το αντίδοτο στην κυβερνητική υπερβολή είναι ο ακραίος κυρίαρχος ατομικισμός.

************

Δικτυογραφία

Canada's Health Minister: "You Will Never Be Fully-Vaxxed" | ZeroHedge

https://www.zerohedge.com/covid-19/canadas-health-minister-you-will-never-be-fully-vaxxed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive