Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Οι ΗΠΑ αποτυγχάνουν στον εμβολιασμό των παιδιών κάτω των 5 ετών, τα κέντρα είναι άδεια!

Η εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (
FDA) χορήγησε επείγουσα έγκριση για τη χρήση των εμβολίων Moderna και Pfizer-BioNTech. Ο Επίτροπος του FDA Dr Robert M. Califf δήλωσε στις 17 Ιουνίου:... "Πολλοί γονείς, φροντιστές και κλινικοί γιατροί περίμεναν ένα εμβόλιο για μικρά παιδιά και αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των παιδιών ηλικίας κάτω των έξι μηνών.

Κανένα θαύμα παρά την εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης με τίτλους από το CNN, τη NewYorkPost, το Reuters...

https://twitter.com/i/status/1543596797993664512

Εμβολιασμός παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών: η αποτυχία

Η Νέα Υόρκη έχει παραγγείλει 20.000 δόσεις εμβολίου covid-19 για παιδιά, σύμφωνα με το Gothamist, εν αναμονή περισσότερων παρτίδων. Μια μητέρα ονόματι Jay Wain πήγε τις δύο κόρες της, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών, στο σημείο εμβολιασμού της πόλης για τις πρώτες τους δόσεις. Θα είναι οι μόνοι που θα τα πάρουν, καθώς οι Αμερικανοί αποφεύγουν το εμβόλιο. "Υπάρχει πρόβλημα", δήλωσε η Kim Iversen, πολιτική σχολιάστρια στο Rising του The Hill. "Οι γονείς δεν φαίνεται να θέλουν το εμβόλιο. Τα μέσα ενημέρωσης σε όλη τη χώρα ανέφεραν χαμηλή συμμετοχή και άδεια κέντρα εμβολιασμού. Αυτό συνέβη ακόμη και στη Νέα Υόρκη, σε ένα κέντρο υψηλού προφίλ στην Time Square. Ο επίτροπος υγείας της πόλης βγήκε με κάμερες, ελπίζοντας να υποδεχτεί μεγάλες ουρές ανακουφισμένων και ευγνώμων γονέων, αλλά αντί γι' αυτό είδε το αντίθετο: καμία ουρά και άδειες καρέκλες". "Την ημέρα έναρξης της εκστρατείας εμβολιασμού του Τμήματος Υγείας της Νέας Υόρκης. [...] Καμία ουρά δεν ήταν ορατή γύρω από μια ντουζίνα θαλάμους εμβολιασμού που χωρίζονταν με μαύρο ύφασμα".

Λόγοι για την αποτυχία

"Μπορεί οι γονείς να μην αισθάνονται την επείγουσα ανάγκη να τα εμβολιάσουν, όταν πάνω από το 70% των παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών έχουν κολλήσει τον ιό και έχουν αναρρώσει - πολλά από αυτά χωρίς κανένα σύμπτωμα", δήλωσε η δημοσιογράφος Kim Iversen. Το ερώτημα είναι: από τι ανάρρωσαν τα παιδιά αν δεν είχαν συμπτώματα;

Μια μελέτη του Κεμπέκ με έξι "κύματα" δεν βρήκε ούτε έναν θάνατο από το covid-19 σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, και μόνο ένας στους πέντε γονείς στις Ηνωμένες Πολιτείες με παιδιά κάτω των πέντε ετών δήλωσε ότι προτίθεται να τα εμβολιάσει μόλις επιτραπούν τα εμβόλια, σύμφωνα με έρευνα του Kaiser Family Foundation. Στην πραγματικότητα, από την έγκρισή του τον Οκτώβριο του 2021, μόνο το 29% των παιδιών ηλικίας πέντε έως 11 ετών έχουν εμβολιαστεί πλήρως με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech.

Ο αποκλεισμός και η κακοποίηση κάνουν καλό στο εμβόλιο

Στην Καλιφόρνια, την πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που θα επιβάλει υποχρεωτικά εμβόλια στους μαθητές από τον Ιούλιο του 2023, η Malia Vella, η επιθεωρήτρια της Καλιφόρνιας χαιρετίζει τη δυστυχία των παιδιών που θα οδηγήσει τους γονείς να τα εμβολιάσουν: "Όταν βλέπουμε τους αριθμούς των εγγραφών να μειώνονται, όταν βλέπουμε παιδιά να δυσκολεύονται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όταν βλέπουμε παιδιά να υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας ως αποτέλεσμα της πανδημίας του covid-19, αυτή η είδηση είναι πραγματικά ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την ανακούφιση όλων αυτών των ανησυχιών".

1 σχόλιο:

  1. RICHARD M. FLEMING: “Τα νανοσωματίδια των εμβολίων εξαπλώνονται σε όλο το σώμα”

    https://twitter.com/d1mitris1/status/1544397696273883138?cxt=HHwWhICx5bXh5u4qAAAA


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive