Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

“ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ” Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ “ΚΟΙΤΑΕΙ” – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


ΣΨ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών βλέπει η Αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς και τους δύο τραυματίες αστυνομικούς στην Αθήνα. «Πρωταγωνιστής» και πιστολέρο της συμπλοκής είναι ένας 48χρονος (ΦΩΤΟ) αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στους Άγιους Αναργύρους....

Ο συγκεκριμένος ήταν συνοδηγός της Mercedes και κατώτερο μέλος συμμορίας που εξαρθρώθηκε τον Μάιο, ενώ ο άντρας που υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί ήταν ο αρχηγός με την Αλβανική Μαφία να λύνει τις διαφορές της στην Ελλάδα σε ώρα αιχμής και σε κατοικημένες περιοχές. Είναι πραγματικά θαύμα πως δεν χτυπήθηκε περαστικός στο χθεσινοβραδυνό μακελειό.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα μέλη δύο οικογενειών από την Αλβανία έδωσαν ρντεβού στην οδού Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιος εύθυνεται για την εξάρθρωση της σπείρας.

Στο σημείο έφτασε μία Mercedes με οδηγό μία γυναίκα και τον 48χρονο, μία Audi με τρία άτομα, μία μηχανή με ένα και ένα POLO με άλλα τρία άτομα των δύο οικογενειών. Όταν ο πιστολέρο είδε ότι ο αρχηγός της σπείρας δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από άλλα ατομα έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πρώτους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ένας νεαρός που οδηγούσε μηχανή.

Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα.

Ο πατέρας, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, πυροβόλησε τον δράστη του τραυματισμού του γιού του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ταυτόχρονα, ο συνοδηγός της Mercedes που προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και υπό την απειλή όπλου του πήρε το όχημα. ένα μαύρο Yaris και διέφυγε προς τους Αγίους Αναργύρους.

Η Άμεση Δράση άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που διέφυγε από τα Πατήσια. Τον εντόπισε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 124, στους Αγίους Αναργύρους, όπου διέπραξε ληστεία σε μπαρ.

Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Το περιπολικό τον ακολούθησε. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον ένοπλο.

Στο μεταξύ, συνελήφθη και η γυναίκα οδηγός της Mercedes, η οποία ήταν σεσημασμένη για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών.

Όλοι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι για ναρκωτικά και έχουν συλληφθεί.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι αξιωματικοί των οποίων προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα αφού το αίσθημα της ασφάλειας επί ημερών Μητσοτάκη είναι πλέον ανέκδοτο για να περνάει η ώρα και να γελάμε.  .makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Τό Σικάγο θά μοιάζει παιδική χαρά, μπροστά στά μαύρα
    χάλια τής Αθήνας,
    η εγκληματικότητα θά "χτυπήσει" ουρανό σέ λίγο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ολοι οι χεσμενοι γειτονες ελεγαν ΠΟΣΟ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ κλπ μαλακιες. γιατι απλα φοβουνται τους μαφιοζους. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive