Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ανατομία ενός φιλανθρω-ΠΑΘΗ: Όνειρα Δημοκτονίας και Δικτατορίας -- Μέρος 1: Ένας Κατά το Πλείστον Ειρηνικός Αποπληθυσμός

  • Fyodor Dostoyevsky, Το σπίτι των νεκρών

Αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που ξεχειλίζει από στοργική καλοσύνη και πιστεύει ότι όλοι είναι "λιακάδες και μαργαρίτες" σαν κι εσάς, σας αναλογεί ένα ταχύρρυθμο μάθημα για τους τυράννους και τους υποκινητές τους.

Ίσως να πιστεύετε ότι η ιδέα ότι οι φιλανθρω-ΠΑΘΕΙΣ προσπαθούν να ρευστοποιήσουν μια γερή μερίδα του πληθυσμού είναι εξωφρενική και ότι όποιος το λέει αυτό είναι ένας θεωρητικός συνωμοσίας που διαδίδει παραπληροφόρηση.

Τι είναι ο φιλανθρωΠΑΘΗΣ; Ένας φιλανθρωΠΑΘΗΣ είναι ένας κοινωνικός/ψυχοπαθής που μεταμφιέζεται σε φιλάνθρωπο. Αυτή είναι μια αρκετά ακριβής απεικόνιση:

Ο Bill Gates είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αν είστε εξαιρετικά, υπέροχα, μνημειωδώς παραπλανημένος, μπορεί να νομίζετε ότι αυτή η πλανητική απειλή είναι ένας φάρος ανθρωπισμού, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή πλήρωσε στα μέσα ενημέρωσης 319 εκατομμύρια δολάρια για να σας το πει αυτό, ενώ παράλληλα διατυμπανίζει ότι το φιλανθρωπικό του ίδρυμα έχει επιτύχει απόδοση είκοσι προς ένα από την επένδυσή του ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων (η απόλαυση αυτού του duper ξεκινάει στο 00:34) στο Βιομηχανικό Σύμπλεγμα Εμβολίων:


Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ με ελληνικούς υπότιτλους:

Αφρικανές γυναίκες ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι έχουν αποστειρωθεί μέσω εμβολίων τετάνου που έχουν επιβαρυνθεί με τεχνολογία στειρότητας και παιδιά ινδιάνικων φυλών έχουν πεθάνει ή έχουν υποστεί μακροχρόνιες βλάβες από το αμφιλεγόμενο εμβόλιο Gardasil HPV της Merck - όλα χάρη στην ευεργεσία του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και των θυγατρικών του ΜΚΟ.

Και δεν έχω καν αναφερθεί στους δεσμούς του με το κίνημα της ευγονικής, τη φιλία του με τον Jeffrey Δεν-Αυτοκτόνησε-Epstein, ή την περιβόητη ομιλία του στο TED που αναφέρει τα "νέα εμβόλια" ως συστατικό στοιχείο των φιλοδοξιών του για μείωση του πληθυσμού.

Είναι αρκετά για να σας κάνουν να θέλετε να παρακολουθήσετε αυτό το απολαυστικό απόσπασμα σε επανάληψη.

Ένας άλλος τυποποιημένος φιλάνθρωπος είναι ο George Soros, που συλλέγει εισαγγελείς, αποκαθιστά το σύστημα δικαιοσύνης, ο οποίος μοιάζει σαν να έχει κρατηθεί ζωντανός έναν αιώνα μετά την ημερομηνία λήξης του, πίνοντας το αίμα των ντόπιων νηπίων από τις οπλές των σατύρων.

Φυσικά, υπάρχουν και οι κληρονομικές γενεαλογίες όπως οι σφαγείς Ludlow-Rockefellers, οι συνταξιούχοι-παραβάτες Ρότσιλντ, οι υποκριτές Χόμστεντ-Μιλ-συνδικάτα-καταστροφείς-των συνδικάτων-Carnegi (που συνεργάστηκαν με τον John D. Rockefeller  για να ιδρύσουν το πετροχημικό-φαρμακευτικό-ιατρικό σύμπλεγμα), και η βρετανική βασιλική οικογένεια που συμπαθεί τον Χίτλερ και ήταν "κολλητή" με τον Epstein, της οποίας οι φιλανθρωπικές ιστορίες είναι πολύ τεράστιες, πολύ απεριόριστες και πολύ σκοτεινές για να περιγραφούν εδώ.

Ειλικρινά, αυτές οι λαγότρυπες είναι τόσο σκοτεινές, τόσο δαιδαλώδεις και τόσο βαθιές, που μπορεί να μην αναδυθώ ποτέ αν ταξιδέψω σε αυτές.

Και μετά υπάρχουν και οι λιγότερο γνωστές ποικιλίες, όπως η εντελώς μη σατανίστρια Marina Abramović*, της οποίας η γαλαξιακή φήμη και η περιουσία μπορούν να εξηγηθούν μόνο με μια εωσφορική χειραψία - μια υπόθεση που ενισχύεται από το γεγονός ότι ποζάρει περιπαικτικά με τον φίλο της φιλάνθρωπο  Jacob Rothschild  μπροστά από τον πίνακα του 1797 "Ο Σατανάς καλεί τις λεγεώνες του".

Όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται τέτοιες κιχωτικές λαγότρυπες, δεν χρειάζεται να καταφύγουμε στους νεκρομάντες για να κάνουμε τις συνδέσεις των στοιχείων για να αποδείξουμε ότι οι φιλάνθρωποι κρύβουν διαβολικές προθέσεις.

Πρέπει απλώς να ακούσουμε αυτούς, τους συμβούλους τους και τους μέντορές τους.

Ας ξεκινήσουμε με αυτές τις απίστευτες ελπίδες που εξέφρασε ο πρώην διευθυντής της Λέσχης της Ρώμης του Προγράμματος για την Κατάσταση της Ανθρωπότητας το 1971 στο ΜΙΤ Dennis Lynn Meadows (οι υπογραμμίσεις δικές μου εδώ και στα επόμενα αποσπάσματα):

Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ :

Σε παγκόσμιο επίπεδο, είμαστε τόσο πολύ πάνω από τα επίπεδα πληθυσμού και κατανάλωσης που μπορεί να υποστηρίξει αυτός ο πλανήτης, που ξέρω ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα επανέλθουμε..... Ελπίζω ότι μπορεί να συμβεί με πολιτισμένο τρόπο, και εννοώ "πολιτισμένο" με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ειρηνικά.
Ειρήνη δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι, αλλά σημαίνει ότι οι συγκρούσεις δεν επιλύονται με τη χρήση βίας, με τη δύναμη, αλλά μάλλον με άλλους τρόπους, και έτσι, αυτό είναι που ελπίζω, ότι μπορούμε, εννοώ ότι ο πλανήτης μπορεί να υποστηρίξει περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, ίσως δύο δισεκατομμύρια, ανάλογα με το πόση ελευθερία και πόση υλική κατανάλωση θέλετε να έχετε.
Αν θέλετε περισσότερη ελευθερία και περισσότερη κατανάλωση, πρέπει να έχετε λιγότερους ανθρώπους.
Αντίστροφα, μπορείτε να έχετε περισσότερους ανθρώπους ... θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη και οκτώ ή εννέα δισεκατομμύρια πιθανώς αν έχουμε μια πολύ ισχυρή δικτατορία, η οποία είναι έξυπνη. Δυστυχώς, ποτέ δεν έχουμε έξυπνες δικτατορίες. Είναι πάντα ηλίθιες. Αλλά αν είχατε μια έξυπνη δικτατορία και ένα χαμηλό βιοτικό επίπεδο, θα μπορούσατε να τους έχετε. 
Αλλά θέλουμε να έχουμε ελευθερία και θέλουμε να έχουμε υψηλό επίπεδο, οπότε θα έχουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Και τώρα είμαστε στα επτά, οπότε πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει αργά, σχετικά αργά, και ότι μπορεί να γίνει με έναν τρόπο που να είναι σχετικά ισότιμος, ώστε οι άνθρωποι να μοιράζονται την εμπειρία και να μην έχουμε λίγους πλούσιους που προσπαθούν να αναγκάσουν όλους τους άλλους να το αντιμετωπίσουν. Αυτές είναι λοιπόν οι ελπίδες μου.

Ο αγαπημένος μέντορας του Klaus Schwab και ασυνείδητος, καταδικασμένος λογοτεχνικά εγκληματίας πολέμου Henry Kissinger φαίνεται να συμμερίζεται αυτές τις ανησυχίες, τις οποίες περιέγραψε σε ένα υπόμνημα της 10ης Δεκεμβρίου 1974 στη μελέτη για την Εεθνική Ασφάλεια (NSSM 200) σχετικά με την αύξηση του πληθυσμού:

2. Το δεύτερο νέο χαρακτηριστικό των πληθυσμιακών τάσεων είναι η έντονη διαφοροποίηση μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών. Από το 1950, ο πληθυσμός στην πρώτη ομάδα αυξάνεται με ρυθμό 0 έως 1,5% ετησίως, ενώ στη δεύτερη με ρυθμό 2,0 έως 3,5% (διπλασιασμός σε 20 έως 35 χρόνια)....
3. Λόγω της δυναμικής της πληθυσμιακής δυναμικής, οι μειώσεις στα ποσοστά γεννήσεων επηρεάζουν τον συνολικό αριθμό μόνο αργά..... Οι πολιτικές για τη μείωση της γονιμότητας θα έχουν τα κύρια αποτελέσματά τους στον συνολικό αριθμό μόνο μετά από αρκετές δεκαετίες. Ωστόσο, εάν πρόκειται να διατηρηθούν οι μελλοντικοί αριθμοί σε λογικά όρια, είναι επείγον να ξεκινήσουν και να καταστούν αποτελεσματικά τα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας στη δεκαετία του 1970 και του 1980.

- Επιπτώσεις της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού στην ασφάλεια των ΗΠΑ και στα υπερπόντια συμφέροντα (The Kissinger Report)

Ο Κίσινγκερ ανησυχούσε περισσότερο για την αύξηση του πληθυσμού στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες (ΛΑΧ), εν μέρει επειδή θα μπορούσε να απειλήσει την πρόσβαση σε "εξαντλήσιμους πόρους (ορυκτά καύσιμα και άλλα ορυκτά)":

[8] ... ο κόσμος εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από τις προμήθειες ορυκτών πόρων από τις αναπτυσσόμενες χώρες, και αν ο γρήγορος πληθυσμός ματαιώσει τις προοπτικές τους για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική πρόοδο, η προκύπτουσα αστάθεια μπορεί να υπονομεύσει τις συνθήκες για διευρυμένη παραγωγή και συνεχή ροή αυτών των πόρων.

Η αποχαρακτηρισμένη πλέον έκθεση 123 σελίδων τονίζει τον επείγοντα χαρακτήρα της εφαρμογής ενός σχεδίου ελέγχου του πληθυσμού σε αυτά τα έθνη:

[15] Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον συνολικό εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη για να παραγάγουν χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας με φυσικό τρόπο, δεδομένου ότι αυτό θα χρειαστεί αναμφίβολα πολλές δεκαετίες στις περισσότερες αναπτυσσόμενες χώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ταχεία αύξηση του πληθυσμού θα τείνει να επιβραδύνει την ανάπτυξη και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών.

Ο Bill Gates φαίνεται να έχει λάβει ιδιαίτερα υπόψη του αυτή τη συνιστώσα του Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης για τον Πληθυσμό:

[31(δ)] Ξεκινήστε μια διεθνή στρατηγική συνεργασίας εθνικών ερευνητικών προγραμμάτων για την ανθρώπινη αναπαραγωγή και τον έλεγχο της γονιμότητας που θα καλύπτει βιοϊατρικούς και κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες.

Αυτό το απόσπασμα είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο:

37. Υπάρχει μια εναλλακτική άποψη που υποστηρίζει ότι ένας αυξανόμενος αριθμός εμπειρογνωμόνων πιστεύει ότι η κατάσταση του πληθυσμού είναι ήδη πιο σοβαρή και λιγότερο επιδεκτική σε λύση με εθελοντικά μέτρα από ό,τι είναι γενικά αποδεκτό. Η άποψη αυτή υποστηρίζει ότι, για να αποτραπεί ακόμη πιο εκτεταμένη έλλειψη τροφίμων και άλλες δημογραφικές καταστροφές από αυτές που γενικά αναμένονται, απαιτούνται ακόμη ισχυρότερα μέτρα και ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν ορισμένα θεμελιώδη, πολύ δύσκολα ηθικά ζητήματα. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τις δικές μας καταναλωτικές συνήθειες, τα υποχρεωτικά προγράμματα, τον αυστηρό έλεγχο των διατροφικών μας πόρων. Λόγω της σοβαρότητας αυτών των ζητημάτων, η ρητή εξέτασή τους θα πρέπει να αρχίσει σύντομα στην εκτελεστική εξουσία, στο Κογκρέσο και στον ΟΗΕ.

Με προφανή θαυμασμό για τις πολιτικές ελέγχου του πληθυσμού της Κίνας ("η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, με ένα μαζικό, επιβεβλημένο πρόγραμμα ελέγχου των γεννήσεων"), η έκθεση Κίσινγκερ σημειώνει:

Όπως δείχνει ο Πίνακας 4, ο πληθυσμός των χωρών με κεντρικά σχεδιασμένες οικονομίες, που αποτελούν περίπου το 1/3 του συνόλου των ΛΑΧ του 1970, προβλέπεται να αυξηθεί μεταξύ 1970 και 2000 με ρυθμό πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο των ΛΑΧ, που είναι 2,3%. Σε ολόκληρη την τριακονταετή περίοδο, ο ρυθμός ανάπτυξής τους είναι κατά μέσο όρο 1,4%, σε σύγκριση με 2,7% για τις άλλες ΛΑΧ.
Μεταξύ 1970 και 1985, ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης στις ασιατικές κομμουνιστικές ΛΑΧ αναμένεται να είναι κατά μέσο όρο 1,6% και στη συνέχεια να μειωθεί σε 1,2% κατά μέσο όρο μεταξύ 1985 και 2000. Από την άλλη πλευρά, ο ρυθμός ανάπτυξης των ΛΑΧ με οικονομία της αγοράς παραμένει πρακτικά ο ίδιος, στο 2,7 και 2,6 τοις εκατό, αντίστοιχα.
Έτσι, αν δεν υπάρξουν προσπάθειες ελέγχου των γεννήσεων μεγάλης κλίμακας (μεγαλύτερες από αυτές που συνεπάγεται η μεσαία παραλλαγή) ή οικονομικές ή πολιτικές αναταραχές, τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια προσφέρουν στις μη κομμουνιστικές ΛΑΧ μικρή ανάπαυλα από τα βάρη της ταχέως αυξανόμενης ανθρωπότητας. Φυσικά, ορισμένες ΛΑΧ θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την αύξηση με λιγότερη δυσκολία από άλλες.
Επιπλέον, χωρίς δρακόντεια μέτρα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπορέσει κάποια ΛΑΧ να σταθεροποιήσει τον πληθυσμό της σε λιγότερο από το διπλάσιο του σημερινού της μεγέθους.

Ένα από τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που συνιστώνται είναι η στείρωση:

Γραμμένη ένα χρόνο μετά την απόφαση Roe v. Wade (η οποία έχει πλέον ανατραπεί), η έκθεση αυτή δεν διστάζει να επαινέσει τις αμβλώσεις ως μηχανισμό ελέγχου του πληθυσμού - ακόμη και αν αναγνωρίζει ότι είναι "πολιτικά ευαίσθητη":

Σημειώνοντας ότι το άρθρο 114 του νόμου περί εξωτερικής βοήθειας του 1961 (P.L. 93-189) απαγορεύει τη χρήση κονδυλίων της A.I.D. για προγράμματα αμβλώσεων, γίνεται μια επιφύλαξη για την έρευνα:

Για να μην μπείτε στον πειρασμό να πιστέψετε τα απάνθρωπα όνειρα των φιλανθρω-ΠΑΘΩΝ φτιασιδωμένα με "καλοσύνη" για μια δημοκτονική δικτατορία για το "γενικότερο καλό", τόσο η ιστορία όσο και η επιστήμη έχουν αποδείξει ότι αυτός ο τερατώδης γάμος του μαλθουσιανισμού και του ωφελιμισμού είναι τόσο λάθος όσο και οι εξαπατήσεις των δεδομένων των διάσημων "επιστημόνων" μοντελιστών του COVID που αναπτύχθηκαν για να προκαλέσουν έναν χειραγωγήσιμο μαζικό πανικό.

Ο Rik Mayall προσπάθησε να μας προειδοποιήσει για τέτοιους αλαζονικούς μαριονετίστες στην ταινία του 2014,  One by One, πριν από την αναπάντεχη καρδιακή προσβολή του στα πενήντα έξι του χρόνια:

*Δεν πιστεύω πραγματικά ότι η Marina Abramović είναι σατανίστρια. Αυτό θα ήταν υπερβολική πίστωση. Σε έναν αχαλίνωτο κόσμο της τέχνης, όπου μόνο η διαμάχη προσελκύει τη φήμη και την περιουσία, εκείνη απλώς κάνει σαλόνια για να εξοργίσει και να προσβάλει. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη τακτική μάρκετινγκ- όσο περισσότερη οργή και αηδία δημιουργείται, τόσο περισσότερα δηνάρια.

************

Δικτυογραφία

Anatomy of a Philanthropath: Dreams of Democide & Dictatorship – OffGuardian

https://off-guardian.org/2022/06/28/anatomy-of-a-philanthropath-dreams-of-democide-dictatorship/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive