Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Μήπως κι αυτό είναι fake news? Για κοιτάτε ελληνικά χουντικά hoaxes,το έχετε διασταυρωμενο κι αυτό?



Νέο δημοκράτες, Πασοκατζηδες,κ.λ.π.οπως κι εγώ βλέπεται κι ακούτε τι γινότανε!
Δηλαδή τι μας λέει η κυρία?. Ότι η Εφημερίδα Κηρυκας Χανίων της οικογένειας του ηγέτη σας είχε πάρει δάνειο 300.000,00€ δάνειο κι μετά από δέκα χρόνια είχε γίνει 690.000,00€ κι δεν είχε μπει ποτέ ούτε ένα ευρώ....
Αλλά πληρώθηκε από τον μέτοχο (δηλαδή) τον ελληνικό λαό μέσα από τις ανακαιφαλοποιησεις των 235.000.000,00 δις ευρώ από την κυβέρνηση Καραμανλη,Παπανδρέου,Σαμαρα-Βενιζελου κι τέλος κάποια οι Πρ......Ες Συριζαιοι Μακεδονομάχοι.
Που τα βρήκαν τόσα λεφτά?
Βλεπεται συμπολίτες μου ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια,και ότι όσο δεν ψάχνετε κι δεν ενημερώνεται ο καθέ ένας από εμάς σωστά θα ψηφίζει ανθρώπους που σου κουνάνε το δάχτυλο για διαφάνεια,για νόμους,για επιτελικό κράτος,κι άλλες τόσες αερολογίες προεκλογικές.
Το είχα πει από καιρό όσοι λέτε ηγέτη τον κύριο αυτόν όπως κι τους προηγούμενους ότι σε λίγους μήνες θα αναθεωρήσετε την γνωμη σας,κι πώς αλλάζουν οι καταστάσεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας φίλοι μου.
Δημοσθενης Μουζακιτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive