Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου τους καταδικάζει για Γενοκτονία, απαγορεύει τις ενέσεις. ΕΓΓΡΑΦΑ

Βρυξέλλες και Βανκούβερ: Το Διεθνές Δικαστήριο που ανάγκασε τον Πάπα Βενέδικτο από το αξίωμα το 2013 πλήγμα κατά της κορπορατοκρατίας του COVID καταδικάζοντας ανώτατους αξιωματούχους της Pfizer, της GlaxoSmithKline, στην Κίνα και του Βατικανού για τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας....

Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου καταδικάζει εβδομήντα πέντε άτομα σε ισόβια κάθειρξη, κατάσχει τα περιουσιακά τους στοιχεία και διαλύει τις εταιρείες τους και απαγορεύει νόμιμα την περαιτέρω κατασκευή, πώληση ή χρήση των εμβολίων τους για τον COVID ως  «προϊόντα ιατρικής γενοκτονίας και μαζικής δολοφονίας».

Μετά από μια δίκη τεσσάρων μηνών που συγκλήθηκε βάσει του Διεθνούς Δικαίου, οι δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου (ICLCJ) εξέδωσαν την ιστορική ετυμηγορία και την καταδίκη τους σήμερα, μαζί με εντάλματα σύλληψης και απαλλοτρίωσης κατά των κατηγορουμένων.

Μεταξύ των καταδικασθέντων περιλαμβάνονται ο Albert Bourla και η Emma Walmsley, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Pfizer και η GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, ο Xi Jinping, Πρόεδρος της Κίνας, ο Πάπας Φραγκίσκος (Jorge Bergoglio), η «Βασίλισσα» Elizabeth (Windsor) και ο Justin Trudeau, Πρωθυπουργός της Canada. .

Σύμφωνα με το Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων του Δικαστηρίου,

«Αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει ένα τερατώδες έγκλημα μεταξύ γενεών και την εξίσου μαζική συγκάλυψη. Οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Εκκλησίας, του Κράτους και των Εταιρειών έχουν επικυρώσει και επωφεληθεί προσωπικά για χρόνια από τα συστηματικά βασανιστήρια, εμπορία και δολοφονίες παιδιών σε θανατηφόρα πειράματα ναρκωτικών για την παραγωγή του «εμβόλιου» για τον COVID, ως μέρος μιας εγκληματικής συνωμοσίας για τη μείωση της ανθρωπότητας στη σκλαβιά. Αυτή η Συνωμοσία σκοτώνει τους αθώους, διακινεί όπλα, ναρκωτικά, παιδιά και ανθρώπινα όργανα και φιμώνει ή καταστρέφει όσους απειλούν να την αποκαλύψουν.

«Το Δικαστήριό μας έβαλε νομικό τέλος σε αυτή τη Συνωμοσία ποινικοποιώντας τα πρόσωπα και τις εταιρείες που ευθύνονται και απαγορεύοντας την περαιτέρω πώληση και χρήση των «εμβόλια» για τον COVID, τα οποία είναι προϊόν ιατρικής γενοκτονίας και μαζικής δολοφονίας παιδιών».

Η ετυμηγορία και η ποινή του Δικαστηρίου ρίχνουν ένα ευρύ δίχτυ στους υπεύθυνους, ανιχνεύοντας τις ρίζες του καθεστώτος COVID στη σχεδιαζόμενη γενοκτονία ιθαγενών στον Καναδά από το Βατικανό και το Στέμμα της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονικών «ινδικών οικιστικών σχολείων».

Το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι οι δημόσιοι πολέμιοι αυτής της γενοκτονίας, ιδιαίτερα ο Kevin Annett, έχουν γίνει συνεχώς στόχος καταστροφής από τους καταδικασθέντες κατηγορούμενους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονία δεκαπέντε ακτιβιστών και πολλές πρόσφατες απόπειρες κατά της ζωής της Annett.

«Τα εντάλματά μας εξουσιοδοτούν όχι μόνο τους σερίφηδες μας και τους αναπληρωτές της αστυνομίας, αλλά και τους ανθρώπους παντού να επιβάλουν την ετυμηγορία του Δικαστηρίου συλλαμβάνοντας τους καταδικασθέντες εγκληματίες, κατάσχοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και διακόπτοντας την πώληση και χρήση των «εμβόλια» που προέρχονται από τη γενοκτονία»,  λέει το Δικαστήριο . .

«Οι δολοφόνοι παιδιών δεν μπορούν πλέον να αποφύγουν τη δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας εκτελεστικά ή εταιρικά προνόμια ή κρύβονται πίσω από το καμουφλάζ των επινοημένων κρίσεων δημόσιας υγείας ».

Τα έγγραφα του Δικαστηρίου επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Ένα σχέδιο δράσης για τη συμμετοχή της αστυνομίας και των πολιτών στην επιβολή αυτής της ιστορικής ετυμηγορίας και ποινής θα συζητηθεί αύριο, 16 Ιανουαρίου, στη διεύθυνση  www.bbsradio.com/herewestand  (στις 3 μ.μ. Pacific, 11 μ.μ. GMT).

Η απόφαση και τα εντάλματα του Δικαστηρίου δημοσιεύονται στη διεύθυνση  www.murderbydecree.com  στις «Ενημερώσεις ITCS» και  στο www.republicofkanata.ca  στην ενότητα «Ειδήσεις έκτακτης ανάγκης».

Επικοινωνήστε με το Δικαστήριο:  itccsoffice@protonmail.com  ( υπόψη: G. Dufort , Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων )

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022, στις 12:01 π.μ. (GMT) από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου, Τμήμα Ποινικής Δίκης

Υπό την αιγίδα του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα Εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους (ITCCS)  (που ιδρύθηκε σύμφωνα με το Δίκαιο των Εθνών στις 15 Ιουνίου 2010)

https://republicofkanata-ca.translate.goog/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gtm-big-pharma-government-church-leaders-face-arrest-as-court-convicts-them-of-genocide-prohibits-injections/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

https://republicofkanata.ca/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gtm-big-pharma-government-church-leaders-face-arrest-as-court-convicts-them-of-genocide-prohibits-injections/

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά δεν υπάρχει ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, λέει πουθενά στην ανακοίνωση κάτι για τον ΟΗΕ ;
    Κάτι τύποι μόνοι τους που δικάζουν είναι αυτοί.
    Συμβολική η αξία και μόνον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο δικαστήριο, είναι κάτι παιδιά που αποφασίζουν. Δεν υπάρχει το κράτος Republic of Kanata. Τώρα τι άρθρο είναι αυτό, κανείς δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο δικαστήριο, είναι κάτι παιδιά που αποφασίζουν. Δεν υπάρχει το κράτος Republic of Kanata. Τώρα τι άρθρο είναι αυτό, κανείς δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive