Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ & ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ Η ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ – ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη. Η 74ρονη ηθοποιός διακομίστηκε χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία.... Κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή της και δρομολογήθηκε η χειρουργική αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας σε ιδιωτική κλινική, όπως γίνεται κατά την περίοδο της επιδημίας,  που οι ιδιωτικές μονάδες έχουν συστρατευθεί με τα δημόσια νοσοκομεία για τις ανάγκες των πολιτών.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ήταν πολύωρη. Πλέον και για τα επόμενα 24ωρα η ασθενής θα παραμείνει στη ΜΕΘ, με τους θεράποντες γιατρούς να αναμένουν με αγωνία την έκβαση της υγείας της. Η ηθοποιός - τ. υπουργός είχε λάβει προ ημερών και την 2η δόση του εμβολίου - φαρμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive