Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Χαμός! Οι Έλληνες έγραψαν τα μέτρα του Κούλη και ξεχύθηκαν στους δρόμους(ΦΩΤΟ)

Την τιμητική του έχει άλλη μία μέρα το κέντρο της Αθήνας, όπου πολλοί κάτοικοι της πρωτεύουσας έσπευσαν να κάνουν τη βόλτα τους και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό, παρά την αφρικανική σκόνη...

Στην Ερμού, το Μοναστηράκι και την Πλάκα, πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας κάνει τον περίπατό του. Στην πλειονότητά τους οι πολίτες φορούν τις απαραίτητες μάσκες.

Τα μαγαζιά είναι κλειστά σήμερα, όμως πολλοί είναι αυτοί που σταματούν για να κοιτάξουν τις βιτρίνες των καταστημάτων στους εμπορικούς δρόμους.

Από αύριο Δευτέρα οι υπάλληλοι στο λιανεμπόριο, όπως και οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών θα πρέπει να κάνουν self test.

Όπως προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση τα self tests είναι υποχρεωτικά για τους εργαζομένους αυτούς προκειμένου να παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία, ενώ προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα για τους εργοδότες που δεν θα τηρήσουν τους κανόνες.

IMG_4454 IMG_4455 IMG_4456 IMG_4463 IMG_4464

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.