Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Αποκλειστικό! ΟΔΗΓΙΕΣ προς τους λευκούς «διαδηλωτές» στις ΗΠΑ: «Μόνο οι φωνές των μαύρων θα ακούγονται!».ΦΩΤΟ

Riots
Αποκαλύψεις-«φωτιά». Νέες ογκώδεις κινητοποιήσεις αναμένονται σήμερα Σάββατο σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Ομάδες…«αγανακτισμένων διαδηλωτών» ετοιμάζονται για να κατέβουν για ακόμη μία φορά…αυθόρμητα στους δρόμους....
  Ήδη οι πρώτοι «διαδηλωτές» έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από τον Λευκό Οίκο.  Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς οργάνωση. Μέχρι και καταστατικές οδηγίες έχουν δοθεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους για το πως ακριβώς θα πρέπει να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις του Σαββάτου.  Οι 7 εντολές που δίνονται αποκλειστικά στους λευκούς «διαδηλωτές» είναι οι παρακάτω:  Ακολουθήστε μόνο όταν σας καλούν: Δουλειά σας είναι να ακολουθήσετε και να φωνάξετε όταν σας το ζητηθεί.Μιλήστε ήρεμα σε άλλους λευκούς που δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν ΜΗΝ βγάζετε selfies: Ζητήστε (και πληρώστε) προκειμένου να έχετε στην κατοχή σας φωτογραφίες και βίντεο από άλλα άτομα. Είστε εκεί μόνο για να βλέπετε/παρατηρείτε. Βιντεοσκοπήστε μόνο την αστυνομία όσο μπορείτε περισσότερο. Στόχος σας είναι η τεκμηρίωση και η σωστή αφήγηση. Να βοηθάτε: Διανείμετε νερό και σνακς. Βεβαιωθείτε ότι οι «πρωτοπόροι» της διαμαρτυρίας ενυδατώνονται και τρέφονται σωστά. Ακολουθείστε οδηγίες: Αν ένας μαύρος σας λέει να κάνετε κάτι, κάντε το δίχως να ρωτήσετε. Σεβαστείτε την εξουσία και τις αποφάσεις των μαύρων διαδηλωτών ανά πάσα στιγμή! Μείνετε πίσω μέχρι να κληθείτε να έρθετε μπροστά: Αν ακούσετε «Λευκοί άνθρωποι μπροστά» ή «Σύμμαχοι στο μέτωπο» προχωρήστε μπροστά και ενώστε τα χέρια σας με άλλους λευκούς ανθρώπους για να σχηματίσετε μια ανθρώπινη ασπίδα. Όταν είστε μπροστά να είστε σιωπηλοί: Δουλειά σας είναι να είστε το σώμα (σ.σ. της διαμαρτυρίας). Οι μόνες φωνές στην αστυνομική γραμμή θα πρέπει να είναι μαύρες φωνές. Μείνετε ήρεμοι όλη την ώρα: Αυτό είναι δύσκολο. Θα είστε συναισθηματικοί και το σύστημά σας θα πλημμυρίσει με αδρεναλίνη.Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Η συμμετοχή σε μια διαμαρτυρία είναι μια σοβαρή απόφαση. Βεβαιωθείτε ότι είστε εκεί για το σωστό λόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive