Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Αν είναι δυνατόν. Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν γιατί ήταν οπαδός αντίπαλης ομάδας – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Θρίλερ στη Θήβα: Πλυμένο βρέθηκε το μαχαίρι που τραυμάτισε θανάσιμα 28χρονο [βίντεο]
Πέντε νεαροί οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν έναν 19χρονο επειδή υποστήριζε αντίπαλη ομάδα. Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο προαύλιο του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου....
  Σύμφωνα με το thestival.gr, οι πέντε δράστες έφτασαν στο σχολείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Πήδηξαν την περίφραξη και επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές στον 19χρονο. Αφού τον έριξαν στο έδαφος ο ένας εκ των δραστών παρότρυνε τον ανήλικο της παρέας να μαχαιρώσει το θύμα. Ο 17χρονος οπαδός το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Χτύπησε το θύμα πίσω από τον μηρό.  Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα εκτός κινδύνου.  Χθες το πρωί ξεκίνησε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Μέσα σε λίγες ώρες η αστυνομική έρευνα έφερε αποτελέσματα. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν από αυτόπτες μάρτυρες, ερεύνησαν τις κάμερες της ευρύτερης περιοχής και ταυτοποίησαν τους δράστες της επίθεσης. Μάλιστα πρόλαβαν να συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 20χρονο που παρότρυνε τον ανήλικο να μαχαιρώσει το θύμα.  Σε βάρος των πέντε νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive