Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Β Ο Μ Β Α : ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ τα ηθοποιάκια του ψευτο-κορωνοϊού να στήνουν… ΨΕΥΤΙΚΑ κρούσματα!!! ( Β ί ν τ ε ο )

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ….ΦΡΙΞΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ, ΟΧΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ή / και ΚΑΝΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΛΛΑ…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ENAN ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ, (Το ΘΥΜΑ και καλά)  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ» ΠΟΥ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!…. Να ξυπνήσουμε αυτούς που κοιμούνται ακόμα. ΒΙΝΤΕΟ>>

15 σχόλια:

  1. Μπορεί το βίντεο να ειναι μούφα
    Και τώρα που το σκέφτομαι Είναι ΜΟΥΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουφα είναι,σε ποια χώρα είναι? υποτίθεται ότι συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουφα είναι το μυαλό μας.... Αυτό έχω να πω μόνο!!!!! Είμαστε μεγάλα πρόβατα!!!!

      Διαγραφή
  3. Και αν κατα τη διαρκεια του θεατρου του παραλογου το ασθενοφορο το χρειαζεται καποιος που βρισκεται σε αμεση αναγκη? Το χαραμιζουν ετσι απλα για τις εντυπωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΣΙΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΜΕΣΑ ????? ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο παιδιά τους ξεβρακωσατε. Ωραία σκηνοθεσία πάντως. Και τα αυτοκόλλητα στο βαν ωραία κόλλησαν. Την σειρήνα ξέχασαν αλλά δεν πειράζει. Όπως και το θύμα εφόσον περπατάει δεν θα πήγαινε ασθενοφόρο να τον πάρει θα πήγαινε μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην σας δειξουν βιντεο απο την κοροιδια του κορωναϊου....αμεσως να πειτε οτι ειναι ψεμα....δηλαδη πηγαν 4 ατομα σε καποιο νοσοκομειο μπηκαν μεσα βρηκαν τον υπευθυνο και του ειπαν....μας δανειζετε κανα δυο ωριτσες ενα ασθενοφορο 3 στολες,μασκες γαντια μαζι με εναν θαλαμο αρνητικης πιεσης να κανουμε κατι γιατι βαριομαστε?
    Εσυ που εκανες το πρωτο σχολιο....πες μας και εμας τι σκεφτηκες....γιατι πολλοι ειναι της αποψης οτι ολο αυτο με τον ιο ειναι ενα στημενο θεατρακι για να δειξουν στον αδαη κοσμακη οτι πεθαινουμε ολοι πανω στην γη και θα μας σωσουν τα εμβολια του bill gates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μας λες εσύ τι σκέφτεσαι; Το να είναι στημένο το πράμα πολύ πιο πάνω από αυτούς τους 4 μαλάκες ηθοποιούς δεν σου έχει περάσει από το μυαλό; Ότι παίρνουν 10.000 ταρίφα τα νοσοκομεία για κάθε κρούσμα κ 30.000 για κάθε ασθενή σε αναπνευστήρα σου λέει κάτι; Ότι έχουν φιμώσει ένα σορό γιατρούς που έχουν αντίθετη γνώμη το έχεις παρατηρήσει; Ότι ο Bill Gates είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ και με δικές του δηλώσεις επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί το γνωρίζεις; Κάτσε ψάξε λίγο να δεις τι πραγματικά συμβαίνει κ θα βρεις τις απαντήσεις.

      Διαγραφή
  7. Ειστε οτι να ναι...αν ειναι υποπτος για κρουσμα λογικο ειναι να πανε να τον παραλαβουν με ασθενοφορο και με ολα τα μετρα προστασιας...και λογικο ειναι να μπει μονος του στην καψουλα...ιο εχει δεν ειναι αναπηρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνατεεεεε ο κορονοίος υπάρχει για τα κομμασκυλα για τους άθεους και για τους τρελούς που το έχουν πιστέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ksipniste iparxi megalos kindinnos den ine ora gia astia ...oli mazi imaste dinnami afti den kimoynde .ftani ginete antropofagia pite oli stop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εντάξει εσείς είστε κουφιοκεφαλάκηδες να πιστεύετε τέτοιες fake εικόνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας κοροϊδεύουν..στημένα όλα!!Τα μεγαλοποιούν για να μας φοβήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.