Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τα πρόστιμα σε λαθρομετανάστες θα αφαιρούνται από τα επιδόματά τους, λέει ο Μηταράκης. ΠΕΙΤΕ μας ΕΝΑΝ που του βάλατε πρόστιμο

Ξενοφοβικοί μαθητές στα Γιαννιτσά: «Όχι στους λαθρομετανάστες ...
ΣΧΟΛΙΟ: κ. Υπουργέ, ΓΙΑΤΙ δουλευόμαστε μεταξύ μας; ΞΕΡΟΥΜΕ και ΞΕΡΕΤΕ ότι οι αρχές "κυνηγάνε" ΜΟΝΟ τους Έλληνες, παράκληση να μας πείτε ΕΝΑΝ αλλοδαπό που να του κόψατε πρόστιμο, απ τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ που κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ακόμα και ΤΩΡΑ, εκτός απ` έρημα -απο Έλληνες- νησιά μας.
Αθήνα ή Καμπούλ; Σε ΓΚΕΤΟ λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί η ...
ΑΥΤΗΝ τη ώρα στείλτε συνεργάτη σας, -εμείς το κάναμε- να κάνει μια βόλτα Αχαρνών, Λιοσίων, Αριστοτέλους, πλ. Βάθη, Μεταξουργείο, Αρμοδίου, Αθηνάς, Σοφοκλέους, Μενάνδρου κ.λ.π. 
Κίνηση Πολιτών Αθήνας: Η πρωτεύουσα «βουλιάζει» στους ...
Θα ΔΕΙ χιλιάδες αλλοδαπούς να περιφέρονται κατά ομάδες ΠΑΝΤΟΥ χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ενόχληση δίπλα απο αστυνομικούς. 
Αποκαλυπτικά στοιχεία για το μέλλον πέντε πλατειών του κέντρου της ...
Άρα για να τους "κρατήσετε" το πρόστιμο απο το επίδομα που ΚΑΚΩΣ τους δίνετε, πρέπει ΠΡΩΤΑ να τους "πιάσετε" και ΜΕΤΑ να τους επιβληθεί το πρόστιμο. ΠΙΑΣΤΕ ΕΝΑΝ λοιπόν και μετά τα ξαναλέμε....
«Γίνονται συζητήσεις ώστε να μην καταβληθεί το επίδομα στους πρόσφυγες και μετανάστες μέχρι να μπουν ΑΤΜ στις δομές φιλοξενίας» - ΠΟΥ;; στίς σκηνές της Μόριας;; και θα τα "Φυλάνε" οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες;; ΔΕΝ γελάμε γιατί ΚΛΑΙΜΕ- σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου. Για τα κρούσματα κορωνοϊού σε Δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τα μέτρα που έχει λάβει το κυβερνητικό επιτελείο για τον περιορισμό του ιού στους «κλειστούς πληθυσμούς» μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, είναι λογικό να υπάρχουν κρούσματα στις δομές φιλοξενίας, ωστόσο όπως είπε έχουν παρθεί μέτρα, ενώ σημείωσε ότι αναμένονται προσλήψεις. Παράλληλα, ο Νότης Μηταράκης υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή έχουν δημιουργηθεί υγειονομικές μονάδες στις δομές, ενώ υπάρχει και εντατική ενημέρωση στους διαμένοντες εκεί.
Εν συνεχεία, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, γίνονται συζητήσεις ώστε να μην καταβληθεί το επίδομα στους πρόσφυγες και μετανάστες μέχρι να μπουν ΑΤΜ στις δομές φιλοξενίας προκειμένου να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η κίνησή τους. Μάλιστα ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι τα πρόστιμα που καταβάλλονται θα κρατούνται από το μηνιαίο επίδομα που παίρνουν.
Ακόμα ο υπουργός Μετανάστευσης επεσήμανε επίσης ότι μπορεί να υπάρξει έλεγχος στην έξοδο των δομών, αλλά δεν μπορεί να επιβληθεί περιορισμός στην κυκλοφορία εντός των δομών. Τέλος, τόνισε ότι γίνονται καθημερινά έλεγχοι σε μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά που παραπονιούνται ότι έχουν συμπτώματα κορωνοϊού. Ωστόσο, όπως είπε μέχρι στιγμής όλα έχουν βγει αρνητικά.

1 σχόλιο:

  1. Καί για τούς γύφτους όι οποίοι είναι οι πιο απείθαρχοι και οι βρωμιά τής κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive