Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Φυσικά θα πούνε οτι κι αυτή απο μαλακοϊό πήγε. Ασθενής έσπρωξε, έριξε κάτω ηλικιωμένη που δεν κρατούσε αποστάσεις και αυτή πέθανε

Μια ασθενής σε νοσοκομείο του Μπρούκλιν έσπρωξε και έριξε κάτω 86χρονη γυναίκα επειδή δεν κρατούσε τις προβλεπόμενες αποστάσεις για τον κορονοϊό, με την ηλικιωμένη να χτυπάει το κεφάλι της, χάνοντας τη ζωή της....

Μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε νοσοκομείο του Μπρούκλιν, καθώς μια ασθενής την έσπρωξε, επειδή δεν κρατούσε τις προβλεπόμενες αποστάσεις για τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 86χρονη χτύπησε το κεφάλι της κατά την πτώση και πέθανε μετά από τρεις ώρες.
Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία αρκετές ώρες μετά, αφού δεν προλάβαιναν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον Covid-19 και τους εκατοντάδες ασθενείς.
«Ήρθε πολύ κοντά», φέρεται να είπε η γυναίκα που έσπρωξε την ηλικιωμένη, η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, έχει και ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive