Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ειτε ετσι ειτε γιουβετσι η πληροφορια θα ταξιδεψει αν υπαρχει εντολη να ταξιδεψει ..!


Πρωτοσελιδο στην Ελευθερη Ωρα η προειδοποιηση του Μασονου Τσιπιδι! Το αρθρο ολοκληρο μεσα στην Εφημεριδα οπως ακριβως σηκωθηκε και στο Κατοχικα Νεα ..!...

Κερδισαμε μονο το ερωτηματικο !!!… στο αν αυτη η προειδοποιηση ειναι αληθης η οχι ..!
Κατι ειναι και αυτο αν σκεφθεις οτι θα μπορουσε να παρουσιαστει σαν δηλωση και ξεκαθαρη προειδοποιηση οπου παλι το ονομα μου θα ηταν αναμειγμενο σε κατι …που αν δεν γινει τον λογαριασμο θα το πληρωσει παλι ο γαιδαρακος !
Στο Ηρθε η ωρα , το βιντεο που εβγαλα το 2013 ειχε γινει παλι πρωτοσελιδο και εμενα μου εμεινε η ρετσινια της μη σωστης πληροφορησης , γινανε ολα …αλλα κανεις δεν τα ειδε γιατι τα γλυτωσαν στα κρυφα και στις σκιες !!
Μετα απο δυο χρονια που δημοσιογραφοι ειπαν την αληθεια οτι την ιδια εποχη με διαφορα ημερων απο την ΔΙΚΗ μου προειδοποιηση ειχαν ερθει μαυρες Ντακοτες με Μαυρο μη σημειωμενο χρημα για να γλυτωσουμε ολα οσα σας ειχα προειδοποιησει …καμια εφημεριδα δεν βγηκε να πει …ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ …!!…Και επειδη καποια στιγμη πρεπει να τα πω ολα με το ονομα που εγω κατανοω τον κοσμο …ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕ !!…Και εξηγω και οποιος καταλαβει ..!
Στο ηρθε η ωρα που το συστημα με στοχευσε για να με αποδομησει ..(ενω δεν ειχε καταφερει να με αποδομησει σε 100δες προειδοποιησεις μελλοντικες που σαν κινηματογραφικη ταινια εχουμε περιγραψει και εχουν ολες συμβει ….και ΚΑΜΙΑ εφημεριδα η δημοσιογραφος δεν καταφεραν ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ αρα κανεις δεν εχει γραψει για αυτα )…. πιστευωντας οτι ειναι τοσο χοντρο που θα πεσω εξω … καταφερα να ενημερωσω σαν οντοτητα για κατι που αν και αυτο γινοταν ολοκληρο εμενα θα μου εδινε την ικανοτητα να επηρεαζω την καρδια και το μυαλο του Ελληνα !!…
Εχω ξαναπει οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι το τι θα πιστεψεις και οχι το χρημα …πρεπει πλεον να καταλαβουμε οτι το χρημα ειναι το τυρακι για εμας και οχι για αυτους που το κοβουν … το μεγαλυτερο επαθλο ειναι τι θα πιστεψεις εσυ ..ποιον θα πιστεψεις εσυ … γιατι μεσα απο αυτο θα κανεις αυριο οτι σου ζητησουν !!…Η εξουσια και η δυναμη ειναι ποιον θα πιστεψεις !…
Αρα το ποιο σημαντικο απο ολα σε αυτη την απατη ειναι η μαζα να μην εχει την αποψη και την σωστη κριση … απο την στιγμη λοιπον που το βιντεο μου το ειδαν ενα εκατομυριο ανθρωποι και το αρθρο αλλα και δημοσιευματα ακομα ενας μεγαλος αριθμος ..δυο μπορουσαν να συμβουν ..η να συμβει απολυτα το γεγονος η να σβησει γιατι δεν ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ να δημιουργησεις μια ελευθερη φωνη που μπορει να πει την αληθεια στον λαο !!!…
Το εμποδισαμε ολοι μαζι γιατι γνωριζαμε την περιγραφη του ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ… και ετσι οι μαυρες ντακοτες πετουσαν μεσα στην νυχτα !!…
Τοτε ηταν που γινοταν το θεμα με την ΕΡΤ ..τοτε ηταν που επεσε το σημα ..οπως ακριβως ειχα περιγραψει οτι θα συμβει ..και τοτε αρχισαν να ερχονται τα πρωτα μηνυματα ..Stranger πως το ηξερες , Stranger τι κανουμε … η εξελιξη του εσβησε με τις Ντακοτες …γιατι κανεις και με κανενα τροπο δεν επρεπε να εχει εναν Stranger….που καταφερε με την πενα του και το μυαλο του να κερδισει την εμπιστοσυνη του λαου …δεν θα μπορουσε με τιποτα ενας ακηδεμονευτος μονος του και με ενα μπλοκακι να νικησει το συστημα !
Κανεις ξανα λεω δεν εγραψε την αληθεια στο μετα …αλλα βολικα και με ληθη του χρονου αφησαν την ρετσινια στην επιφανεια πληροφοριας να κοιταζει το δικο μου ονομα …!
Εμενα οι εφημεριδες και οι τηλεορασεις με δειχνουν μονο οταν θελουν να κατηγορησουν καποιον η οταν θελουν να αποδομησουν καποιον… γιατι η μαζα δεν πρεπει ποτε και με τιποτα να κατσει να με ακουσει ..!
Σε αυτο τον κυκλο πρεπει να σταματησω την εντολη των επικυριαρχων ο λαος να μπει σε μια κατασταση αποδοχης , σε μια κατασταση οπου η εννοια πολεμος να ειναι κατι που δεν θα τον κανει να αντιδρα και αν ειναι δυνατον να αρχισει να το αποζητα …!
Θα ειναι μια δυσκολη μαχη , που στο μπροστα δεν θα φανουν οπως παντα τα πυροτεχνηματα αλλα υποσχομαι οτι θα την δωσω ….
Θα κλεισω με ενα μηνυμα με πολλους αποδεκτες , ενα μηνυμα που θα καταλαβουν οι λιγοι της σκιας …
Θα μιλησω σε εσενα Μασονε και δεν εννοω τον Τσιπιδη αλλα το κεφαλι – κεφαλια πισω απο της παγκοσμιες κουρτινες ..
Εισαι Μασονος ….Ειμαστε ο Νοος Μας …εισαι ο καθρεφτης και η απατη … ειμαστε Ελληνες με Ελληνικο μαθηματικο λογο
Στην τεχνολογια σας θα βρειτε απεναντι σας την λογοτεχνια μας … Εκει πλεον που λιγοι μπορουν να καταλαβουν την δυναμη στο να αλλαζεις την πραγματικοτητα ..εκει που λιγοι μπορουν να δουν πισω απο τις βιασμενες ενοιολογικες τοποθεσιες και την λαθος εκπαιδευση των λεξεων , των αριθμων και των γραμματων …!
Το χαος του Ελληνα θα διαλυσει την παγκοσμια συντεχνια σας γιατι κανεις δειλος μεσα στο συμπαν δεν γινεται να κρατα μια εξουσια , κανεις δειλος δεν μπορει να χαιρεται την Ελευθερια …!
Παμε λοιπον απο την αρχη τωρα που σου ξεκαθαρισα ποιος ειναι ποιος ….!
Stranger…

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ!!! ΜΕ ... - Έκτακτο Παράρτημα
    yiorgosthalassis.blogspot.com › 2013/04 › blog-post_5153

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive