Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ραφήνα.ΒΙΝΤΕΟ

Ένα χρόνο μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ξύπνησαν μνήμες. Δυο μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ραφήνα και στον Βαρνάβα. Στην Ραφήνα, η φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με πεύκα λίγο πριν τις 3.30 το μεσημέρι στην λεωφόρο Μαραθώνος...
κοντά στην Διασταύρωση της Ραφήνας. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας. Η φωτιά μαίνεται στην συμβολή των οδών Ροδοδάφνης και Μαραθώνος. Στην μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν 101 πυροσβέστες με 48 οχήματα 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Εσπευσμένα μετέβη στην Ραφήνα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive