Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ !! Εγινε viral η φωτό με τον Καραμανλή και τη Μαρίνα Πατούλη δίπλα-δίπλα, έτοιμος να ξεράσει


Δίπλα-δίπλα βρέθηκαν χθες ο Κώστας Καραμανλής και η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι ενόψει των εκλογών....
Ηταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ και έγινε σε ένα ενωτικό κλίμα ευφορίας, αφού και οι τρεις πρώην πρόεδροι του κόμματος ήταν παρόντες, οι Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» βρέθηκαν πάνω από 5.000 άνθρωποι. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστας Καραμανλής και Μαρίνα Πατούλη συναντήθηκαν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου -αφού κάποια στιγμή μετακινήθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης που καθόταν ανάμεσά τους- και η κοινή τους φωτογραφία τράβηξε την προσοχή των χρηστών και έγινε viral στο διαδίκτυο.   Ας σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτος από τη στιγμή που έφτασε στο Περιστέρι.
ς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive