Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Οι κρητικοί του γύρισαν την πλατη. Τρεις, ο κούκος, οι γύφτοι του και ο Αλέξης στο Ηράκλειο: Άδειος ο χώρος που μίλησε ο Τσίπρας [εικόνες & βίντεο]

Σε φιάσκο κατέληξε η «μεγάλη» (σ.σ. μόνο στα λόγια) προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο της Κρήτης την Πέμπτη το βράδυ.  Παρά τις όποιες ελπίδες που είχαν οι διοργανωτές δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον κόσμο που περίμεναν και όλα αυτά μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές. 
kosmos-tsipras
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 7:30 το βράδυ, αλλά μέχρι τις 9:00 δεν είχε ξεκινήσει ακόμη ενώ...
από τα μεγάφωνα ειδοποιούσαν τον κόσμο ότι θα καθυστερήσει έως ότου κλείσουν τα καταστήματα για να μπορέσουν να «μαζέψουν»« ίσως τους περαστικούς και τους καταστηματάρχες στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.  
kosmos-tsipras2
Αφότου ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός έλεγε πως ο κόσμος του θυμίζει εποχές του ’80 και της Αλλαγής ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει. 
kosmos-tsipras2
Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο κόσμος ήταν απογοητευτικός. Σύμφωνα τις πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι δεν ήταν ούτε 1.500 (500 μόνο ήταν οι γύφτοι, Πακιστανοί, λάθρο, αναρχικοί κ.λ.π.). 
kosmos2
Η εξέδρα που θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, αλλά στην αρχή της οδού Δικαιοσύνης, κάτι πρωτοφανές για πολιτικές συγκεντρώσεις στην Κρήτη. 


tsipras8
Οπως αναφέρει το cretapost.gr στα πλάνα– που δεν έχουν κάποια σκηνοθετική επιμέλεια με τα απαραίτητα και γνωστά ανά την ιστορία «τρικ» για να φαίνεται περισσότερος κόσμος – ο κ. Τσίπρας κατάφερε και γέμισε τον χώρο μπροστά από την εξέδρα ενώ ο πεζόδρομος της Δικαιοσύνης ήταν μισός, και ο χώρος μπροστά από την Αστόρια άδειος.    
tsipras2
Από την αρχή φάνηκε πως η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, δεν θα είχε την επιτυχία που ήλπιζαν οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive