Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Υποκλοπή συνομιλίας Στουρνάρα: Άλλα λέει ο Πολάκης και άλλα ο Βαξεβάνης (εικόνα)

Άλλα λέει ο Πολάκης και άλλα ο Βαξεβάνης
Μπέρδεμα προέκυψε στις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Βαξεβάνη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ο δημοσιογράφος και εκδότης δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν για να διαμορφώσουν ένα κοινό αφήγημα απέναντι στις καταγγελίες περί ηχογράφησης της συζήτησης του Παύλου Πολάκη και του Γιάννη Στουρνάρα από τον πρώτο....

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε δημόσια ότι δεν κατέγραψε τη συνομιλία του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με μαγνητόφωνο αλλά κατάφερε, εξαιτίας και της καλής του μνήμης, να τα καταγράψει και στη συνέχεια να δημοσιευτούν στον φιλοκυβερνητικό Τύπο.
«Έχω τεράστιο μνημονικό, θυμάμαι πολύ καλά λέω», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Από τη δική του πλευρά, όμως, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento, που έφερε στο φως της δημοσιότητας τον διάλογο μεταξύ των δύο ανδρών, ισχυρίζεται ότι έλαβε τη συνομιλία τους από τη γραμματέα του Γιάννη Στουρνάρα. 
Απ' ό,τι φαίνεται, Παύλος Πολάκης και Κώστας Βαξεβάνης δεν ήρθαν σε συνεννόηση προτού δημοσιοποιήσουν τις δύο διαφορετικές εκδοχές.
Τα δύο σενάρια που δίνουν στη δημοσιότητα καταρρίπτουν το αφήγημα που προσπαθούν να περάσουν προκειμένου να μην πάρει η υπόθεση τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
 Άλλα λέει ο Πολάκης και άλλα ο Βαξεβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive