Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Α.Τσίπρας έφτασε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν την χρησιμοποιεί ως «δόλωμα» για να «πάρει» την Θράκη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Α.Τσίπρας έφτασε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν την χρησιμοποιεί ως «δόλωμα» για να «πάρει» την Θράκη

Το «δόλωμα» της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης χρησιμοποιεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν αφού προσφέρει την επαναλειτουργία της με αντάλλαγμα τους «μουφτήδες» στην Θράκη.  Δηλαδή θέλει να μπορεί να διορίζει νόμιμα η Άγκυρα τους μουφτήδες της μουσουλμανικής μειονότητας για να μπορεί έτσι να την κατευθύνει προς την τουρκική πλευρά.  Μην ξεχνάμε....
ότι οι μουφτήδες στην Θράκη έχουν και νομικές δικαιοδοσίες και όχι μόνο θρησκευτικές αρμοδιότητες  Ο Α.Τσίπρας είναι ο πρώτος Έλληνας εν ενεργεία πρωθυπουργός που επισκέπτεται την Θεολογική Σχολή της Χάλκης και αυτή την ώρα παρακολουθεί την θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. 

Σήμερα, εορτάζεται ο Αγίος Φώτιος, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως.  Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1933, είχε επισκεφθεί την Σχολή ο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά ως πρώην πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί την Αγία Σοφία  από την επίσκεψη αυτή δημοσιεύτηκαν νέες εικόνες 
Πηγή: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive