Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΥΛΙΔΑ. Τρείς γύφτοι άρπαξαν τσαντάκι από αγρότη και τους τσάκωσαν σε σουβλατζίδικο να τρώνε πιτόγυρα

❱❱ Περίσσευε το θράσος σε τρεις αδίστακτους , οι οποίοι άρπαξαν το τσαντάκι ενός αγρότη στη Στυλίδα και αφού έκαναν διάφορες αγορές με τις κάρτες που βρήκαν μέσα, κατόπιν πήγαν να το... γιορτάσουν τρώγοντας σουβλάκια σε ένα μαγαζί όπου συνελήφθησαν!...
Ο 53χρονος αγρότης πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωράφι του, στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας, για να κάνει εργασίες, αλλά άφησε το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία δίχως να το κλειδώσει! Τότε οι δράστες, που πιθανόν αναζητούσαν βάνες ή μετασχηματιστές στους αγρούς, μπήκαν στο αυτοκίνητο, από το οποίο άρπαξαν ανενόχλητοι ένα τσαντάκι με σημαντικά έγγραφα και ένα πορτοφόλι που περιείχε τραπεζικές κάρτες, βιβλιάρια τράπεζας και 50 ευρώ. Αφού πήραν τα χρήματα, βγήκαν για… ψώνια με τις κάρτες, με τη διαδικασία των ανέπαφων συναλλαγών. Αγόρασαν τρεις φορές κρέας, άλλες τρεις φορές έβαλαν βενζίνη, ψώνισαν τσιγάρα και άλλα ψιλικά και έφτασαν από τη Στυλίδα έως το... Λιανοκλάδι για να κάνουν τις αγορές τους ξοδεύοντας συνολικά γύρω στα 200 ευρώ!
Το θύμα, που είχε πάνω του το κινητό του τηλέφωνο, δεν αντιλήφθηκε αρχικά την κλοπή αλλά κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν τον ενημέρωσαν αρχικά με γραπτό μήνυμα και στη συνέχεια με τηλέφωνο από την τράπεζα για ασυνήθιστες συναλλαγές. 
Ετσι, μπλόκαρε τις κάρτες και βοήθησε τις Αρχές να συλλάβουν τους δράστες. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης αναζήτησαν τους τρεις γύφτους και τους εντόπισαν να τρώνε... τυλιχτά με γύρο σε ένα σουβλατζίδικο! Αρχικά αρνήθηκαν την κλοπή λέγοντας ότι βρήκαν το τσαντάκι στον δρόμο, αλλά λίγο αργότερα κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας και από εκεί στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive