Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ΠΘ στην Τουρκία, η πρωθυπουργική σύζυγος συναντήθηκε με την Εμινέ Ερντογάν και συζήτησαν θέματα ενδιαφέροντός τους...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εμινέ(φώτο 1): Θα σου πω τη συνταγή για την απόλυτη εξουσία αλλά θα ντυθείς στα μαύρα από πάνω ως κάτω και μαντίλα εννοείται, θα κάτσεις στο χαλάκι και θα κρατάς σημειώσεις, σαν τις μουσουλμάνες δημοσιογράφους παραδίπλα(φώτο 2). Επίσης στις επίσημες δεξιώσεις θα ντύνεσαι σαν μπαμπάσκα μουσουλμανική όπως εγώ(Εμινέ) και απλά θα κουνάς στο κεφάλι σε ότι λέει ο "αφέντης", όπως κάνω στον σουλτάνο μου. Θα σου δώσω την συνταγή για τα σουτζουκάκια αλλά θα γράψεις διπλά "παραδοσιακή τούρκικη συνταγή από το χαλιφάτο της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν". Α και άσε τα Μπαζιάνα, πολύ κοσμικά και περιττά, είσαι η Περιστέρα Τσίπρα και θα ρωτάς τον άνδρα για ότι κάνεις, και αν σου δώσει την άδεια να μιλήσεις όλα καλά αλλιώς να περιμένεις. Η υπομονή είναι αρετή. (απομαγνητοφώνηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive