Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Ούτε γιατροί, ούτε χειρουργεία στο νοσοκομείο Σαντορίνης


Από τους 35 γιατρούς που ήταν στο νοσοκομείο Σαντορίνης όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016, πλέον έχουν μείνει μόλις 25 σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων, υπάρχουν μόνο ένας γυναικολόγος με μπλοκάκι και ένας παιδίατρος...
Ως εκ τούτω δεν γίνονται ούτε φυσιολογικοί τοκετοί.  «Υπάρχει Μονάδα Τεχνητού Νεφρού πλήρως εξοπλισμένη, αλλά δεν υπάρχει κανείς νεφρολόγος ιατρός. Με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και να είναι μονίμως κλειδωμένη.  Υπάρχει ένας αναισθησιολόγος και ένας χειρουργός ιατρός. Άρα δεν γίνονται χειρουργεία ούτε καν αιμορροΐδες! Οι αεροδιακομιδές ασθενών συνεχίζουν αμείωτες αφού το νοσοκομείο δεν πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις.  Στο διαγωνισμό που προκηρύχτηκε δεν συμμετείχε στην προκήρυξη ενδιαφέροντος κανένας Αναισθησιολόγος ιατρός, κανένας χειρουργός, κανένας νεφρολόγος. Με συνέπεια ούτε μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα βελτιωθεί η κατάσταση.  Δεν υπάρχει οφθαλμίατρος, ψυχίατρος στο νοσοκομείο. Η ΜΑΦ 5 κλινών λειτουργεί με μεγάλη επισφάλεια αφού υπάρχει μόνο ένας γιατρός. Δεν υπάρχει τμήμα αιμοδοσίας», υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive