Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

"Πιστοί" στην προδοσία μια ζωή. Με υπογραφή Γαβρόγλου, Τσακαλώτου και Τασίας σκέτο «Μακεδονία» το 2008

Το «γάντι» στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη του τότε Συνασπισμού μιλούσαν για σκέτη «Μακεδονία» πετάει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος....
Ο ίδιος είχε κάνει την αποκάλυψη στην Επιτροπή Εξωτερικών ακόμα, αποκρούοντας τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πως το «Μακεδονία» το έδωσε η ΝΔ, ενώ όπως λένε βουλευτές της ΝΔ περιμένουμε να δούμε εάν ο υπουργός Παιδείας και ο υπουργός Οικονομικών θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.
«Ξέρετε ποιος υπέσκαψε αυτήν την εθνική προσπάθεια; Εσείς, όταν στις 17 Μαρτίου, λίγες μέρες πριν από το Βουκουρέστι, υιοθετούσατε ψήφισμα στο οποίο αναγράφεται αυτολεξεί: «Δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή το «Μακεδονία»». Αυτή ήταν η θέση σας, κατάπτυστη θέση» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. «Διαβάζω μερικές υπογραφές από τις περίπου εκατόν πενήντα που ακολουθούν αυτό το έγγραφο: Κώστας Γαβρόγλου, πανεπιστημιακός τότε, Υπουργός της Κυβέρνησής σας σήμερα. Πιο κάτω πολλά ονόματα, ένας κύριος που τον γνωρίζει ολόκληρο το πανελλήνιο λόγω της σκληρής του επιθυμίας να δουλεύει και να ανεβαίνει, ο κ. Νίκος Καρανίκας, ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, τότε πανεπιστημιακός και τώρα Υπουργός της Κυβέρνησής σας, ο κ. Άγγελος Τσέκερης, και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, που τη γνωρίζετε επίσης πολύ καλά εσείς, όπως και το πανελλήνιο».
Μάλιστα στο σημείο εκείνο η κ. Χριστοδουλοπούλου δήλωσε «είμαι υπερήφανη που το υπέγραψα».

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ...ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

    ΑΚΥΡΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ η ''Συμφωνία των Πρεσπών'' .ΑΚΥΡΗ ως προς το Ελληνικό ,το Σκοπιανό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο(Συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης: «Νομικά άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών» – Δείτε αναλυτικά τους λόγους).
    ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ η ''Συμφωνία των Πρεσπών''διότι ΕΛΗΞΕ από την 1/1/2019(Ας πουμε οτι ΟΛΟΙ θελουμε να δωσουμε την Μακεδονια !!..Το αρθρο που αποδεικνυει οτι και οι 300 ειναι Προδοτες!)
    ΑΚΥΡΗ η Ρηματική Διακοίνωση από τα Σκόπια (Δεν φέρει την υπογραφή του Προέδρου των Σκοπίων).!
    Πάει γιά ψηφοφορία στην Βουλή από ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που δεν έχει την ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ(Μόνο 147 βουλευτές της κυβερνησης δώσαν ψήφο εμπιστοσύνης).
    Πάει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ για ψηφοφορία στην Βουλή ενώ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(85% των Ελλήνων δεν θέλουν την ''Συμφωνία'').

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive