Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική. Έτσι πάλεψαν με τις φλόγες οι πυροσβέστες μέσα στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»

Έτσι πάλεψαν με τις φλόγες οι πυροσβέστες μέσα στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»
Μετά από πέντε ημέρες, η φωτιά που είχε ξεσπάσει από την περασμένη Τρίτη στο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου  «Ελευθέριος Βενιζέλος», υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, έχει πλέον σβήσει....

Έως σήμερα από το πλοίο έχουν ξεφορτωθεί 6 φορτηγά, 29 επικαθήμενα, 3 λεωφορεία, 24 οχήματα και 14 δίκυκλα. Το πρωί σε φορτηγάκι των ΕΛΤΑ που είχε υποστεί καταστροφή από τη φωτιά εντοπίστηκε μία καραμπίνα με φυσίγγια, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πρόκειται για νόμιμη μεταφορά με παραλήπτη πελάτη στην Κρήτη. Οι Αρχές του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ερευνούν αν πράγματι ήταν νόμιμη η μεταφορά του συγκεκριμένου όπλου.
Αφού πρώτα ξεφορτωθούν όλα τα οχήματα, στη συνέχεια το πλοίο θα ερευνηθεί εξονυχιστικά από την Πυροσβεστική και πραγματογνώμονες, προκειμένου να συνταχθεί έκθεση για τα αίτια της φωτιάς.
Στο πλοίο εκδηλώθηκε φωτιά στο τρίτο γκαράζ του, ενώ κατευθυνόταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης για τα Χανιά κοντά στη νησίδα του Αγίου Γεωργίου. Επέστρεψε άμεσα στο λιμάνι του Πειραιά και αποβίβασε τους 875 επιβάτες και το μεγαλύτερο μέρος από το πλήρωμα.
Από τότε οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες και τελικά κατάφεραν σήμερα να σβήσουν εντελώς τη φωτιά. Τον τρόπο με τον οποίον έδρασαν μέσα στο πλοίο, μπορεί κανείς να δει σε βίντεο που «ανέβασε» η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.