Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Το "Γιόρτασαν" Πανελλαδικά οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ. Ένταση στην πορεία μνήμης στον Π. Φύσσα, στον Πειραιά- Επεισόδια και μολότοφ στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένταση στην πορεία μνήμης στον Π. Φύσσα, στον Πειραιά- Επεισόδια και μολότοφ στη Θεσσαλονίκη
Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην πορεία και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, που ξεκίνησε από το Κερατσίνι με κατάληξη τον Πειραιά...
έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, κάποιοι κρανοφόροι βάλθηκαν να κάνουν επεισόδια.
Κρατώντας ξύλα στα χέρια και πετώντας πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και των δημοσιογράφων οι νεαροί αμαύρωσαν την πορεία μνήμης στον αριστερό μουσικό Παύλο Φύσσα, που στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός .
Επεισόδια στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
Την ίδια στιγμή, από επεισόδια σημαδεύτηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στη Θεσσαλονίκη, με ορισμένους από τους συγκεντρωμένους να επιδίδονται σε μάχη με τις αστυνομικές δυνάμεις, πετώντας βόμβες μολότοφ.
Επεισόδια στην Πάτρα μετά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Πάτρας, μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα.
Όπως αναφέρει το Tempo24, άτομα που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέταξαν μολότοφ και πέτρες στην Ερμού, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδο στην Κορίνθου, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive