Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Η Ελλάδα βρέθηκε στο στόχαστρο της Γεωμηχανικής με τις μεγάλες πυρκαγιές. ΦΩΤΟ

Σημείωση του συντάκτη του TMR : Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν κατωτέρω αναφέρουν μια ιστορία της γεωμηχανικής τρομοκρατίας. Αυτή τη φορά η Αθήνα, η Ελλάδα και οι γύρω περιοχές ήταν στοχευμένες από τους γεωμηχανικούς και τους προκατασκευασμένους εμπρηστές τους στις καμένες περιοχές που συντόνισαν αυτό το αποκάλυπτικό σενάριο καταιγισμού. Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης Gladio του ΝΑΤΟ....

Οι εντυπωσιακές ομοιότητες με τις γεωστρατηγικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια είναι απλά πάρα πολλές και υπερβολικά πειστικές για να τις αγνοήσουμε.  Η ίδια προηγμένη τεχνολογία εκτόξευσης πυρκαγιάς φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και στις δύο περιπτώσεις.
Η πυρκαγιά στην Ελλάδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εμπρησμού μέσω δρρόντων στον ουρανό και εμπρησμό στο έδαφος. Η έκθεση που δημοσιεύτηκε παρακάτω κάνει ακόμη αναφορά: «Η Ελλάδα ζήτησε από αμερικανικά αεροσκάφη να« ανιχνεύσουν ύποπτη δραστηριότητα »καθώς προέκυψαν 15 πυρκαγιές την ίδια εποχή».   Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ακόμη τον ίδιο τύπο καμένων οχημάτων (με λιωμένο κόμβο καπάκια) ακριβώς δίπλα σε άκαυστα δέντρα παρόμοια με τις τεχνητές κατευθυνόμενες καταιγίδες  της Καλιφόρνιας.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ : Τι άλλο θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την εξαιρετικά ασυνήθιστη ζημιά σε δρόμους γεμάτους με αυτοκίνητα ακριβώς δίπλα σε δέντρα και κτίρια που παρέμειναν αλώβητα, εκτός από DEWs (Directed Energy Weapons)(Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα;); 
Αυτή η επίθεση DEW και εμπρησμού στην Ελλάδα, λοιπόν, φαίνεται να είναι πράξη καθαρού εκφοβισμού, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μην ενταχθεί στην Ιταλία στην επανάσταση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμη πιο σημαντική είναι η αναγκαιότητα της ΕΕ να κρατήσει την Ελλάδα στο προσκήνιο όσον αφορά τη μετανάστευση. Η Ελλάδα είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική τώρα που η Ιταλία έχει κλείσει τη διαδρομή της Ιταλικής Χερσονήσου. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται τώρα για την εισροή μεταναστών όσο ποτέ πριν.
Ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη περιοχή της Αθήνας δέχτηκε ένα μήνυμα μέσω γεωμηχανικών πυρκαγιών, καθώς η επακόλουθη καταστροφή πυρκαγιάς και το χάος καθιστούν πολύ πιο δύσκολη την οργάνωση διαμαρτυριών.Οι κάτοικοι τώρα έχουν τους πολίτες να αγωνίζονται μεταξύ τους αντί να διώκουν τους πραγματικούς ενόχους.
Υπάρχουν επίσης αρκετές αναφορές που αναφέρονται στο αποκαλυπτικό φαινόμενο "Flamethrower" τοοποίο παρατηρήθηκε από πολλούς.

Υπάρχουν πολλές άλλες υπογραφές μιας "λανθασμένης επίθεσης" εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα παρουσιαστεί στη συνέχεια.


Με αυτή την κατανόηση, το μόνο που απομένει είναι να συσχετιστούν σωστά αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις Gladio με έναν πολιτικό, οικονομικό ή κοινωνικό στόχο (στόχους) που έχουν οι υπήκοοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο λαός της Ελλάδας είναι αρκετά σοκαρισμένος από αυτή τη μηχανική καταστροφή, ώστε τα προκαθορισμένα αποτελέσματα να μπορούν να επιτευχθούν από την ελίτ της εξουσίας.
Οι ελληνικές πυρκαγιές δεν προκλήθηκαν από τη Μητέρα Φύση. Ναι, υπάρχει καύσωνας σε όλο τον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι, αλλά έτσι λειτουργεί το Gladio. Οι γεωργοί εκμεταλλεύονται πλήρως τις ακραίες καιρικές συνθήκες για να πραγματοποιήσουν τις γεωγικές τους επιχειρήσεις τρομοκρατίας. Γι 'αυτό η ελληνική πυρκαγιά είναι μια κλασική επίθεση "FALSE FLAG ATTACK". είναι εύκολο να κατηγορείς τον καιρό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive