Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μπαρμπαρούσης μετά την απολογία του


Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του...
ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, μετά τις δηλώσεις μέσα στο Κοινοβούλιο, όπου ζήτησε την σύλληψη από τον στρατό του Προκόπη Παυλόπουλου, του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αποχωρώντας από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων δήλωσε: «Θα σεβόμουν οποία απόφαση κι αν έπαιρνε η ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι Ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Στον βουλευτή επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 30.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive