Σάββατο 12 Μαΐου 2018

SOS - Η εξαφάνιση των Ελλήνων έρχεται ….

Αποτέλεσμα εικόνας για 2000 Λαθρομετανάστες

*Αν είναι αλήθεια η παρακάτω πληροφορία η ώρα της Επανάστασης έφτασε!

* (200.000 στρέμματα παραχωρούνται σε "μετανάστες")...
   Σε μία απόφαση που δεν έχει προηγούμενο θέλει να προχωρήσει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σε συνεργασία με τo υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και Υπουργείο Περιβάλλοντος Χωροταξίας.
   Ο Γιάννης Μουζάλας έθεσε θέμα ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διακρίσεις και αυστηρά κριτήρια που θα καθιστούν εύκολη την αφομοίωση μεγάλου αριθμού μεταναστών χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί οικονομική δυσφορία για αυτούς.
   Μέσα από το πρόγραμμά που προωθεί η κυβέρνηση και θέλει να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχει σκοπό να παραχωρήσει δωρεάν 200.000 στρέμματα στην περιοχή της Μακεδονίας σε 2000 μετανάστες με μία σειρά από προνόμια ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.
   Τα προνόμια που σκέφτεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι:
1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα γιαόλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής
2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων εώς και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
3) Επίδομα ενοικίου έως και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.
4) Άδεια για λαϊκές αγορές.
5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.
   Στο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ως προστάτες οικογένειας και μόνο όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρίας, το Μαρόκο, το Ιράν, το Πακιστάν και την Αίγυπτο.
   Ωστόσο αντιπροσωπεία από μέλη ΜΚΟ και μεταναστών δεν συμφωνεί στην εκκίνηση ενός τόσο προκλητικού και ρατσιστικού προγράμματος για την ελληνική κοινωνία. Μάλιστα δηλώνουν άκρως αντίθετοι σε κάτι τέτοιο λέγοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να τους δίνει χρήματα και όχι να του επιβάλει έμμεσα να γίνουν αγρότες.
   Το προκλητικότερα σημείο μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα είναι ότι ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στο εν λόγο πρόγραμμα θα έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας στην γη που θα του παραχωρηθεί αρκεί να υπάρχουν 10 παραγωγικά έτη.

2 σχόλια:

  1. πανε ουσιαστικα να νομιμοποιησουν τους παντες,αυτο ισοδυναμει με νομιμοποιηση,με αδεια παραμονης αοριστου χρονου και επανενωση οικογενειας και αργοτερα παροχη ελληνικης ιθαγενειας

    ουσιαστικα δυο ειναι οι στοχοι-σκοποι:
    απο την μια να διαλυσουν ολοκληρωτικα και οριστικα την πληθυσμιακη συνθεση και εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας(για να καταλαβετε ποσο προδοτες ειναι),αλλωστε δεν κρυβονται αναφορικα με τον σχεδιαζομενο αφανισμο και αντικατασταση των ελληνων με λαθρομεταναστες-αλλοδαπους

    και απο την αλλη η πληρης αντικατασταση του εγχωριου εργατικου δυναμικου η οποια ειναι σχεδιασμενη και αποτελει πρωταρχικο τους σκοπο και στοχο ωστε οι ελληνες ειτε να φυτοζωουν στην ανεργια ειτε να μεταναστευουν συνεχως προς το εξωτερικο,και στις δυο περιπτωσεις οι επιπτωσεις για την πληθυσμιακη συνθεση και εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας θα ειναι τραγικες και (σχεδον) μη αναστρεψιμες,δεν κρυβονται αλλωστε το λενε ανοιχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γη των πατέρων μας δεν ανήκει σε καμμια ΟΒΡΙΟ-ΠΡΩΚΤΟΦΑΤΣΑ Αλεξία,.,¿

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive