Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Άγριο έγκλημα στο Σχιστό! Συνταξιούχος σκότωσε άστεγη γιατί του λέρωσε τα σεντόνια ενώ έκαναν σεξ

❱❱Ενα απρόοπτο που συνέβη κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σφράγισε με δραματικό τρόπο τη μοίρα μιας 41χρονης άστεγης στο Σχιστό! Οπως φέρεται ότι δήλωσε ο δολοφόνος της, ένας συνταξιούχος υπάλληλος καθαριότητας, ο οποίος ομολόγησε χθες, η άτυχη γυναίκα λέρωσε τα...
κλινοσκεπάσματά του, με αποτέλεσμα να θολώσει και να τη γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου!
Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα, όταν το άψυχο κορμί της γυναίκας εντοπίστηκε έξω από το τροχόσπιτο του συνταξιούχου υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας.
Αμεσα σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα προσήχθη ως ύποπτος στο αστυνομικό τμήμα ο 53χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε την άστεγη γυναίκα στο τροχόσπιτό του, που είναι εγκατεστημένο στη Βιομηχανική Ζώνη του Σχιστού, και της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πράξης λέρωσε τα καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι του 53χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα.
Στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμί της 41χρονης δίπλα στο τροχόσπιτο και προσπάθησε να καλύψει πρόχειρα τη σορό, θάβοντάς την κάτω από πέτρες! Ο 53χρονος συνταξιούχος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

  1. θαυμαστε τους
    ο συνδυασμος που σκοτωνει:μπεμπης συνταξιουχος του δημοσιου + δολοφονος καθαρμα

    και ποτε βγηκε στην συνταξη;θα τρελλαθουμε τελειως 53 ετων;

    Άμεση εφαρμογή:

    Σύνταξη στα 65 για τις γυναίκες και στα 67 για τους άντρες. Όσοι λόγω των συνθηκών εργασίας δεν θα μπορούν να εργάζονται στη δουλειά τους μέχρι τα 65 ή τα 67 θα πρέπει να υπάρχει επανεκπαίδευση ώστε να διοχετευτούν είτε σε παρεμφερή κλάδο, είτε σε διαφορετικό κλάδο, είτε σε κοινωνική εργασία(μέχρι να φτάσουν τη συγκεκριμένη ηλικία) . Κόψτε επιτέλους τα εφάπαξ(όποιος θέλει εφάπαξ ας κάνει ιδιωτική ασφάλιση, οι όποιες πραγματικές κρατήσεις για εφάπαξ έγιναν να επιστραφούν και μετά τέλος) και όλες τις συντάξεις που είναι κάτω των 65 ή των 67 ετών (φυσικά θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις π. χ ασθενείς). Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να ξανά δουλέψουν, και αν δεν γίνεται να τους τις κόψεις, για να τις παίρνουν θα πρέπει τουλάχιστον να δουλεύουν κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα.
    Όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει με πάνω από 1 εκ. συνταξιούχους κάτω των 65 ετών,αν δεν μπει στο Σύταγμα στα 65 οι γυναίκες και στα 67 οι άνδρες να βγαίνουν σε σύνταξη που θα παίρνουν σύνταξη με το τι πραγματικά(και οχι πλασματικα/λογιστικα)πλήρωσαν βάσει ατομικών λογαριασμών που θα ισχύσει για τους πάντες και αναδρομικά τότε πολύ απλά θα οδηγηθούμε ως χώρα στον γκρεμό και την ολοκληρωτική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive