Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Αυτοί χτυπάνε Σουπερ Μάρκετ κι εμείς την πολεμική τους αεροπορία...!! Έλληνες χάκερ μπήκαν και έβγαλαν στον αέρα τα στοιχεία όλων των τούρκων πιλότων...!!!



Αυτό θα πει «διαφορά ποιότητας». Οταν οι Τούρκοι χάκερ χτυπούσαν την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού (ΠΑΣΠΕ), λίγες μέρες πριν από τη 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι Ελληνες έδωσαν την απάντηση χτυπώντας την Τουρκία σε «ευαίσθητο» σημείο....
Απάντηση στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερ έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Έλληνες.  Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν οι Έλληνες Anonymous, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα medium.com, όπως αναφέρει topontiki.gr       Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:  «Anonymous Greece: Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν  Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων.  Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα.  Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».  Ακολουθούν screenshots (στιγμιότυπα) από τα δεδομένα που διέρρευσαν:  Είναι η δεύτερη μεγάλη επίθεση που δέχονται οι Τούρκοι.  Πριν λίγες ημέρες, οι Anonymous Greece κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.  Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous Greece, το οποίο ανήρτησε η λεγεώνα των χάκερ στον ιστότοπο medioum.com: «Anonymous Greece: Το κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24TV και 12.987 δρομολογητές της Cisco από την Τουρκία.  Ένα μήνυμα προς την Τουρκία: κυβέρνηση, πολίτες, χάκερ  Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σκοτώνει Κουρδούς και ο στόχος του είναι να αναδημιουργήσει το ISIS με την επιχείρηση στην Αφρίν. Ο Ερντογάν θέλει να έχει την πρώτη δύναμη στην Ανατολή, αλλά δεν το καταφέρνει, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, αγνοώντας τα παιδιά και τους αθώους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο Αφρίν, Είστε τρομοκράτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive