Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Άλλαξε φύλο, έγινε πουτάνα, μετά συγγραφέας, ύστερα ηθοποιός και τώρα "παίζει" Σοφοκλή. Μπέττυ Βακαλίδου: Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια. Βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέττυ Βακαλίδου
Για όλους και για όλα μίλησε η ηθοποιός Μπέττυ Βακαλίδου στην εκπομπή "Oh La La" του ΣΚΑΙ και τη Σάσα Σαμάτη. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οιδίππους Τύραννος» του Σοφοκλή, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις δουλειές που έκανε στο παρελθόν για να επιβιώσει, στο πεζοδρόμιο αλλά και στην αλλαγή φύλου....  «Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια. Βγήκα στο πεζοδρόμιο για να επιβιώσω. Αφού είχα δοκιμάσει διάφορες άλλες δουλειές και όταν έφτασα σε ένα σημείο ναι είμαι τόσο θηλυπρεπής ώστε να μην μπορώ να το αποκρύψω… Αναγκάστηκα και βγήκα, ήταν η μόνη οδός πια- για τα παιδιά που είχαν θηλυπρέπεια. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ σκληρά. Γενικά η πορνεία είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο επάγγελμα...Ναι βέβαια.. Μιλάμε για τη λεωφόρο Συγγρού. Ερχόντουσαν και επώνυμοι. Πολλοί βέβαια. Και αθλητές και δημοσιογράφοι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Μικροί μεγάλοι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive