Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αποθέωση για την κυπελλούχο ΑΕΚ – Η κούπα και το ξέσπασμα του Καταλά! ΒΙΝΤΕΟ

Αποθέωση για την κυπελλούχο ΑΕΚ – Η κούπα και το ξέσπασμα του Καταλά! [vids] | Newsit.com.cy
- Κυπελλούχος 2017-18 η ΑΕΚ, που επέστρεψε σε τελικό μετά από 12 χρόνια - Με το ίδιο σκορ είχε κατακτήσει το πρώτο της Κύπελλο το 2004 επί της ΑΕΛ - Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Σκέμπρι έδωσε το προβάδισμα...
στους γαλάζιους της Λεμεσού - Φλοριάν και Ακοράν ανέτρεψαν το σκορ μέσα σε ένα δίλεπτο Είναι η στιγμή της αποθέωσης, η στιγμή που ο αρχηγός της ΑΕΚ Νταβίδ Καταλά σηκώνει στον ουρανό του ΓΣΠ το τρόπαιο του κυπέλλου, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια από τους Λαρνακείς.  Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η ΑΕΚ κατέκτησε απόψε το Κύπελλο Κύπρου νικώντας τον Απόλλωνα με 2-1 μετά από ανατροπή.  Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος, είχε δοκάρι με τον Παπουλή στο 21` και προηγήθηκε στο 45` + 2` με τον Σκέμπρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένα και ισοφάρισε με πλασέ του νεοεισελθόντα Τολεμές στο 69` ενώ στο 71` με τον Ακοράν ολοκλήρωσε μια ανατροπή που μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε απίστευτη.  Ο αγώνας ήταν σκληρός και ο διαιτητής ο Λούκας Σωτηρίου μοίρασε 10 κίτρινες κάρτες και δυο κόκκινες (Γιάννου – Σακέτι (2η κίτρινη).
ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης (57`Τολεμές), Μοϊσόφ, Μουρίγιο, Καταλά, Λαρένα, Κάσες, Τέτε (90`+5), Τρισκόφσκι, Ακοράν, Γιάννου (85`Τρουγιόλς).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Άλεφ, Παπουλής, Σκέμπρι (76`Άλεξ), Σαρδινέρο (57`Γιάκολις), Μάγκλιτσα (68`Ζελάγια).
Δείτε το βίντεο με την απονομή, τους πανηγυρισμούς και τα στιγμιότυπα του τελικού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive