Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Στην "Ασφαλή" Αθήνα. Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης στον Αγ. Παντελεήμονα – Τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας


Δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα της, επί της οδού Κοδριγκτώνος, στον Άγιο Παντελεήμονα, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης μια ηλικιωμένη. Την γυναίκα βρήκε ο γιος της, που ανησύχησε, καθώς η υπερήλικη γυναίκα, 77 ετών....
δεν είχε δώσει σημεία ζωής.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηλικιωμένη φέρει τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι από κάποιο όργανο, το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί από τους αστυνομικούς, δηλαδή αν έχει χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο από αυτά που βρίσκονταν στο σπίτι ή από κάποιο άλλο όργανο.  Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης ή οι δράστες είχαν ως κίνητρο την ληστεία, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης στο σπίτι.  Εκτιμάται ότι η ηλικιωμένη άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της, καθώς το διαμέρισμα δεν φέρει ίχνη παραβίασης, κι έτσι οι αστυνομικοί συμπεραίνουν ότι η γυναίκα γνώριζε τον άνθρωπο που της αφαίρεσε την ζωή ή ότι αυτός ήταν άγνωστος της, αλλά με κάποιον τρόπο την έπεισε να τον βάλει στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive