Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΕΛΕΟΣ, ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ αντέχουν τα αυτάκια μας ακόμα; Τσίπρας σε Μπουτάρη: "Συμβολοποιείς !! ένα δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο ενάντια στη μαυρίλα". ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου στις 10.30 κατέφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για την προγραμματισμένη  συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη...

Η συνάντηση έγινε με αφορμή τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο και την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Μπουτάρης.
Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες, ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά στον κ. Μπουτάρη "ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Είτε το θέλεις είτε όχι συμβολοποιείς ένα δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο ενάντια σε αυτή τη μαυρίλα. Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε και συμβολικά να τη δώσεις εσύ".
Υπενθυμίζεται ότι η αμέσως μετά ο Πρωθυπουργος θα δώσει το παρόν στην εξόδιο ακολουθία του πολυαγαπημένου ηθοποιού Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive