Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Για δες ο γυφτοσκοπιανός. Δύο χρόνια φυλάκιση στον πρώην πρωθυπουργο της πΓΔΜ Ν. Γκρούεφσκι για αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου 600.000 ευρώ!!


Ποινή φυλάκισης δύο ετών επεβλήθη στον Νίκολα Γκρουέφσκι, για την υπόθεση αγοράς πολυτελούς αλεξίσφαιρου αυτοκινήτου.  Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Γκρουέφσκι, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ...
από το 2006 έως το 2016, το 2012 επηρέασε αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών για την αγορά της πολυτελούς Mercedes του, με εκτιμώμενο κόστος 600.000 ευρώ.  Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραμείνει ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Ο Γκρουέφσκι καταδικάστηκε με αποδείξεις που προέκυψαν από το σκάνδαλο των υποκλοπών που ξέσπασε το 2015 στη χώρα και συνέβαλε στην πτώση του. Ο 47χρονος είναι κατηγορούμενος σε τέσσερις ακόμη υποθέσεις, για διαφθορά, εκλογικές παρατυπίες και κατάχρηση εξουσίας, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive