Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Προσοχή κυκλοφορούν 161 γραικύλοι: Είναι φανερό πως το κάστρο προδίδεται από μέσα... Πηγή:


Μέ το νομοσχέδιο που κατέθεσε στις 17 Απριλίου (και υπερψηφίστηκε με 161 ψήφους στις 9 Μαίου) στη Βουλή το Υπουργείο Εργασίας, Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την αναδοχή και την υιοθεσία δίδεται η δυνατότητα αναδοχής παιδιών όχι μόνο από ετερόφυλα αλλά και από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης....
Κύριος στόχος του νομοσχεδίου, κατά την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, είναι η χρονική επίσπευση της διαδικασίας αναδοχής που σήμερα φθάνει μέχρι και τα έξι χρόνια. Σε τι όμως εξυπηρετεί αυτόν τον στόχο η παροχή της δυνατότητας και στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι;
Είναι φανερό ότι το επιχείρημα για χρονική επίσπευση δεν είναι παρά πρόσχημα, που το χρησιμοποιεί το Υπουργείο για να δώσει δυνατότητα αναδοχής και στα ομόφυλα ζευγάρια. Το ομοφυλοφιλικό λόμπυ για μιά ακόμη φορά με το ύπουλο αυτό τέχνασμα θριάμβευσε.
Καί έσπευσε βέβαια η κ. Υπουργός να διευκρινίσει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα έχουν τη δυνατότητα υιοθεσίας παιδιών, αφού ακόμη δεν έχει νομοθετηθεί γάμος ομοφυλόφιλων, όμως αύριο θα γίνει και αυτό. Άλλωστε η αναδοχή είναι προστάδιο της υιοθεσίας. Ποιούς προσπαθεί να εμπαίξει η κ. Υπουργός; Η Ιερά Σύνοδος και η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους με εξαίρετο κείμενό της κάλεσαν την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σ᾿ αυτή την κίνηση.
Ωστόσο γιατί να μην το κάνει, αφού και εκκλησιαστικά πρόσωπα ευνοούν τέτοιες κυβερνητικές ενέργειες; Τις ημέρες μάλιστα της καταθέσεως του νομοσχεδίου έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας εκδήλωση προβολής των βιβλίων γνωστού κληρικού με τα οποία, όπως έχουμε και παλαιότερα επισημάνει, απενοχοποιείται η ομοφυλοφιλία.
Στήν εκδήλωση υποστηρίχθηκε η ίδια αυτή πλάνη, ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτωλό πάθος αλλά μόνο διαφορετικός σεξουαλικός προσανατολισμός.
Εξαπολύθηκε και πάλι επίθεση εναντίον αυτών που δείχνουν σκληρότητα θεωρών­τας την ομοφυλοφιλία θεομίσητο πάθος. Δη­λώθηκε ότι είναι καιρός να παύσουν να ισχύουν οι κανόνες της Εκκλησίας που χρησιμοποιούνται ως «κανόνια» για να απαγορεύουν τη θεία Κοινωνία στους ομοφυλόφιλους. Και κάποια στιγμή κλήθηκαν οι παρόντες να αναρωτηθούν κατά πόσον «η Εκκλησία είναι έτοιμη να δεχθεί μέσα στη Λειτουργία ομόφυλα ζευγάρια με τα παιδιά τους».
Μέ τα παιδιά τους; Μάλιστα! Έτσι ακρι­βώς! Με τα παιδιά τους!
Ποιά παιδιά τους, κύριοι; Παραφρονήσαμε; Από πού, πως τα αποκτούν τα παιδιά οι ομοφυλόφιλοι; Είναι φανερό πως το κάστρο προδίδεται από μέσα...
Πηγή: osotir.org
Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive