Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Δημοσιογράφοι εντόπισαν στη Douma παιδί και κατοίκους που μετείχαν στο fake -βίντεο των white helmets. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.

Ρώσοι δημοσιογράφοι εντόπισαν στη Douma παιδί και κατοίκους που μετείχαν στο fake -βίντεο των white helmets. Αυτοί καταγγέλουν είμασταν στο καταφύγιο και αναίτια οι » white helmets » μας ζήτησαν να πάμε στο νοσoκομείο. Εκεί ανέβηκε το » χημικό θεάτρο ». Kαταγγέλουν ότι δεν είχαν ούτε αναπνευστικό ούτε εγκαύματα……
Έπαιξαν στο βίντεο γιατί θα τους έδιναν φαγητό. Δημοσιογράφοι της ρωσικής εφημερίδας « KP » μίλησαν στην πόλη της Douma στην περιφέρεια Δαμασκού με κατοίκους της που συμμετείχαν στο χημικό θέατρο των « White Helmets »
« Σήμερα στην πόλη της Douma, κατόρθωσα να μιλήσω μ΄ενα αγόρι που ονομάζεται Hasan Diab. Αυτό εμφανίζεται στα βίντεο των « White Helmets». Έτρεξαν άτομα με κάμερες, άρχισαν να χύνουν νερό στα παιδιά και όλα καταγράφηκαν στο βίντεο. Μετά από αυτό, το βίντεο διανεμήθηκε σε δίκτυα και αυτός ήταν ο λόγος για τις αμερικανικές επιθέσεις στο έδαφος της Συρίας « , δήλωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Radio Komsomolskaya Pravda.
Ο νεαρός μάρτυρας ανέφερε ότι την ημέρα της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης ήταν στο καταφύγιο στο υπόγειο, και κρύβονταν με άλλους κατοίκους της περιοχής μια και ήταν σ΄εξέλιξη εχθροπραξίες. Απροσδόκητα, τα λευκά κράνη κατέβηκαν στο υπόγειο και ζήτησαν από τους παρόντες να μετακινηθούν στο κτίριο του νοσοκομείου.
« Έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου, μόλις μπήκαν του έβγαλαν τα ρούχα και αμέσως άρχισαν να του ρίχνουν νερό από το σωλήνα. Δεν γνώριζε τότε γιατί συνέβαινε αυτό. Θυμάται μόνο ότι το νερό ήταν κρύο και πως ήταν φοβισμένος. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η σύζυγός του και η κόρη του μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, και όλα ήταν επίσης ποτισμένα, για να απολυμανθούν οι περιοχές που υπέστησαν ζημιές από τη χημεία. Ωστόσο, όπως είπαν και ο Ηasan και ο πατέρας του Omar, δεν είχαν προβλήματα με την αναπνοή, δεν είχαν προβλήματα με εγκαύματα.
Τους ζητήθηκε απλώς να μετακινηθούν από το καταφύγιο στο νοσοκομείο, όπου παίχτηκε αυτή η παράσταση « , ανέφερε ο πατέρας του παιδιού στη συζήτησή του με τους ρώσους δημοσιογράφους.
O Omar Diyab αναζητούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του. Ήρθε στο σπίτι του και δεν βρήκε την οικογένειά του.
« Τη στιγμή εκείνη τα πάντα ήταν ήρεμα εκεί, ούτε αισθανόμουν κανένα αέριο », είπε ο Ομάρ. «Πήγα στο νοσοκομείο και είδα ανθρώπους με κάμερες». Οι δικοί μου ήταν μια χαρά. Αφού τους έδωσαν μπισκότα κ.α.
Μεγάλη πληρωμή για την απόδοση, η οποία έφερε τον κόσμο στο χείλος του Τρίτου Παγκόσμιου…
kp 18.4.18
Παράλληλα άλλος ρώσος δημοσιογράφος της αποστολής επισημαίνει ότι το παιδί που ταυτοποιήθηκε ήταν 11ετών και είπε ότι συμμετείχαν στα γυρίσματα αφού γιατί τους το ζήτησαν οι « White Helmets» και γιατί θα τους έδιναν φαγητό.
« Kανένα τραυματία από τοξικές ουσίες δεν δεχθήκαμε στο νοσοκομείο μας στις 7 Απριλίου », δήλωσε ο νεαρός γιατρός Baraa Badran. ..δεν υπήρχαν συμπτώματα. Εκείνη την ημέρα, πολλά κτίρια κατέρρευσαν, πυρκαγιές άρχισαν. Λόγω της σκόνης και του καπνού, πολλοί είχαν δυσκολία στην αναπνοή. Ήρθαν εδώ, βοηθήσαμε όταν ξαφνικά κάποιος έτρεξε και φώναξε « Χημική επίθεση! Χημική επίθεση! » Και οι άνθρωποι άρχισαν να βρέχονται με νερό. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε κανένα σημάδι γι ‘αυτό δήλωσε.
«Eίμασταν στο υπόγειο .Η μαμά μου είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα να φάμε και ότι θα τρώγαμε αύριο. Ακούσαμε κραυγές στο δρόμο « πηγαίνετε στο νοσοκομείο ». Σπεύσαμε στο νοσοκομείο και όταν μπήκα με βούτηξαν και άρχισαν να με λούζουν με νερό. Έπειτα μας έβαλαν στα κρεβάτια δίπλα από άλλα άτομα», ανέφερε το παιδί στην Rossiya 24.
O ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Evguéni Poddoubny, σημείωσε ότι υποχρέωσαν το παιδί να παίξει σε αυτό το βίντεο. .
«Το παιδί δεν είχε τίποτα να φάει . Του έδωσαν ρύζι, ξηρούς καρπούς και μπισκότα γι αυτό το γύρισμα», είπε ο ρεπόρτερ.
Ο πατέρας Hassan επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίθεση χημική στην πόλη
«όταν έμαθα ότι το παιδί μου ήταν στο νοσοκομείο ζήτησα ν΄αποσυιάσω από τη δουλειά μου για να πάω. Κάπνισα έξω δεν αισθάνθηκα τίποτα.Μπήκα στο νοσοκομείο και είδα τη ν οικογένειά μου. Οι εξτρεμιστές έδωσαν ξηρούς καρπούς, μπισκότα και ρύζι στους συμμετέχοντες σε αυτό το γύρισμα πριν να μας αφήσουν να επιστρέψουμε σπίτι μας. Το παιδί μου ήταν τέλεια », a ανέφερε.sputnik
«Το νοσοκομείο περιέθαλψε πολλά άτομα με ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα γιατί αυτή την μέρα υπήρξαν πολλές πυρακγιές στην Douma. Σε μια στιγμή οι εξτρεμιστές κραυγάζοντας « χημική επίθεση » έφθασαν τρέχοντας στο νοσοκομείο . Οδήγησαν τους ηθοποιούς τους που έπεσαν στο πάτωμα κι άρχισαν τους χύνουν νερό. .», αναφέρει ο δημοσιογράφος στο reportage.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive