Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Άλλη μια αυτοκτονία - δολοφονία. Δράμα στις Ένοπλες Δυνάμεις... Αυτοκτόνησε ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας – Το τελευταίο του σημείωμα!

Η αυτοκτονία του 33χρονου ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ (22-04-2018) στην περιοχή της Ηλιούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο... ανέφερε ότι θα προβεί στη συγκεκριμένη πράξη λόγω οικονομικών οφειλών.  Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΑ:  Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, 33χρονος Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 113 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Μίκρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης από την Αστυνομία, όπου διέμενε με συγγενή του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive