Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Μην ακούτε τις ντουντούκες που διαδίδουν ψέματα ότι οι χριστιανοί έκαψαν τις βιβλιοθήκες, όπως της Αλεξανδρείας ! ή ότι σκότωσαν διαφόρους…
κάνουν τα πάντα για να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να σε μειώνουν αδερφέ μου. Ό,τι σώζεται έως σήμερα είναι γιατί οι χριστιανοί τα φύλαξαν και τα προστάτευσαν.
Όλοι οι Έλληνες στην αρχαιότητα γνώριζαν ποιος είναι ο Θεός των θεών. Ειδωλολάτρης, όπως λέει ετυμολογικά η λέξη, σημαίνει «αυτός που είδε το όλον και το λάτρεψε» και όχι χωματολάτρης!… πού είδαν το όλον οι Έλληνες; Σε τοτέμ; Σε κατσίκες ή αγελάδες; Όχι! Γνώριζαν πολύ καλά την Τριαδικότητα του Θεού.
Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι προφήτες του ερχομού του Χριστού στη Γη, όπως και προφήτεψαν και για την Δευτέρα Παρουσία. Οι πρώτοι που μίλησαν για την Ανθρωπιά και τη Θέοση του Ανθρώπου.
Στο σήμερα, το αίτιο που κατάντησε η Ελλάδα έτσι οφείλεται στους σημερινούς Ιεράρχες… διότι δεν ύψωσαν το λάβαρο του πνεύματος των Ελλήνων προς δόξα Ιησού Χριστού.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:

SOCRATESNIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive