Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Θυμάστε το Κατσαριδάκι; Δείτε τώρα τι φοβερή έκδοση βγάζουν! ΦΩΤΟ

memminger-roadster-1-thumb-960xauto-83692
Η εταιρεία Memminger επαναφέρει το VW Beetle από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, σε μία νέα, ανανεωμένη και πιο σύγχρονη έκδοση. Είναι το Memminger Beetle Roadster 2.7, ένα κατσαριδάκι που θα ήθελες πολύ να (ξανα)οδηγήσεις, με τσίτα τα γκάζια για να περάσεις σαν αστραπή από τα χρόνια της νιότης του. Και της δικής σου φυσικά....

memminger-roadster-2-thumb-960xauto-83691
  Με κινητήρα 2,7 λίτρων, φτάνει τους 210 ίππους και τροφοδοτείται μέσω ενός πεντατάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων. Διαθέτει σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο, ορατό από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ τα αγωνιστικά καθίσματα έχουν επένδυση tartan-line. Περιλαμβάνει δισκόφρενα 911 και ελαφριές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. 
memminger-roadster-3-thumb-960xauto-83690
Τιμή δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά αν σκεφτείς ότι βγαίνει σε μόλις 20 κομμάτια, μάλλον αχρείαστη μάς είναι…  Γι’ αυτό, ας αρκεστούμε στις φωτογραφίες.
memminger-roadster-4-thumb-960xauto-83689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive