Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ο εποικισμός της χώρας σε μια εικόνα. Ο κατάλογος με τον αριθμό παράνομων μεταναστών και των χωρών προέλευσής τους αφορά μια μόνο χρονική στιγμή και ένα μόνο ελληνικό νησί, στη ΣΑΜΟ. ΠΙΝΑΚΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΜΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ…ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ/ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ. ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΦΡΙΚΗ -ΑΣΙΑ ΚΛΠ....
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΑΝΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ …ΟΝΤΑ…ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ… ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΩ.
 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.. ΚΛΠ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….;ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ…ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΕΝΕ..

3 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΖΑΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται
    να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά
    εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΣΤΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ ,ΤΑ SS ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως εφτασαν ολοι αυτοι οι αφρικανοι και λοποι στην τουρκια;
    μεσω της turkish airlines που παιζει ρολο κλειδι στην λαθρομεταναστευση
    και τι κανει η ελλαδα;εχει στρωσει κοκκινο χαλι στην turkish airlines αντι να απαγορευτει η προσγείωση των Turkish Airlines σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας ή ακομα καλυτερα της Ευρώπης

    Να θυμίσουμε με τις Turkish Airlines(και όχι μόνο),εκτός από τούρκους ''τουρίστες'' φέρνει και λαθρομετανάστες που μας μένουν μετά στην Ελλάδα και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το μείζον αυτό ζήτημα.
    Ας γίνει μια έρευνα και αν επαληθευτεί να απαγορευτεί η προσγείωση των Turkish Airlines(και σε όλες τις αεροπρικές εταιρείες που κάνουν το ίδιο)σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας,όπως επίσης και σε εταιρείες φέριμποτ αλλά και στα τα τρένα-λεοφωρεία προερχόμενα από την Τουρκία(και όχι μόνο) που προωθούν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ενθαρυντικό είναι,οτι δεν βρίσκονται στην λίστα τα ξωτικά του άη βασίλη...αποσυμφόρηση των δομών φιλοξενίας και χότ σπότ με μαζικές επαναπροωθήσεις στην τουρκία με κάθε πρόσφορο μέσο,πλοία,αεροπλάνα και τρένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive