Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ - Και τυπικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Η νέα βαθμολογία. Τι δηλώνει ο Σαββίδης. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚ πρωταθλήτρια
Απορρίφθηκε από την επιτροπή Εφέσων στο σύνολό της η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την τιμωρία της στον αγώνα της Τούμπας με την ΑΕΚ. Με την εξέλιξη αυτή, η Ένωση διασφαλίζει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος...
αν και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει δικαίωμα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Όπερ σημαίνει πως η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα είναι πλέον οριστική και η ΑΕΚ είναι και τυπικά πρωταθλήτρια! Την ίδια μέρα ωστόσο υπήρξε και το νέο -3 στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Βέμερ, οπότε υπάρχουν νέες αλλαγές στην βαθμολογία.

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
1. ΑΕΚ 66
2. ΠΑΟΚ 58
3. Ολυμπιακός 54
4. Ατρόμητος 50
5. Αστέρας Τρίπολης 39
----------------------------------
6. Ξάνθη 39
7. Παναιτωλικός 35
8. Λεβαδειακός 34
9. Πανιώνιος 34
10. Παναθηναϊκός 32
11. ΠΑΣ Γιάννινα 31
12. ΑΕΛ 30
13. Απόλλων Σμύρνης 29
14. Λαμία 26
--------------------------------
15. Κέρκυρα 21
16. Πλατανιάς 10
Αποφασισμένη να εξαντλήσει τα ένδικα μέσα είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε μετά την απόρριψη της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης της Σούπερ Λίγκας, για το ματς με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού.
Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...
Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.
Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.
Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive