Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Τσίπρας σε Γιούνκερ: "Είναι η τελευταία σας επίσκεψη στη μνημονιακή Ελλάδα". Α, μπά; Φτάσαμε κι όλας στο 2060; Γιατί ΤΟΤΕ λήγουν (?) τα ρημάδια! ΒΙΝΤΕΟ

«Η κυβέρνηση διεκδίκησε και πετυχαίνει να παραμείνει η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης, αλλά και να προχωρήσει σε μια πλειάδα μεταρρυθμίσεων που δημιουργούν τα εχέγγυα για να μην γυρίσουμε πίσω. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους για την έξοδό μας από τα μνημόνια», τόνισε ο Πρωθυπουργός. Και πρόσθεσε: «Είμαστε κοντά στην οριστική ρύθμιση για των μέτρων που απαιτούνται για την ελάφρυνση του χρέους». «Πιστεύω», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «ότι το διαβατήριο για την καθαρή έξοδο είναι η υπεραπόδοση της ελληνικής Οικονομίας».
«Με τις ενέργειες της δικής μας διακυβέρνησης», είπε ο Πρωθυπουργός «αποκαταστάθηκε η αξιοπιστία της χώρας». Ο Πρωθυπουργός επισήμανε πάντως ότι αποκατάσταση της κανονικότητας σημαίνει ανάκτηση της κυριαρχίας, αλλά δεν σημαίνει ότι επανερχόμαστε στο παρελθόν και επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη.
«Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια διαρκής προοπτική δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης», συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός και ανέφερε πως η επόμενη ημέρα της Ελλάδας θα είναι η επόμενη ημέρα και της ευρωζώνης. «Οι προτάσεις της Κομισιόν πιστεύω ότι διαμορφώνουν αυτό τον κοινό τόπο, τις στηρίζουμε, έχουν κοινά σημεία με τις δικές μας προτάσεις», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε την κοινή συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive