Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ για 12η φορά στην ιστορία της – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε εξέδρες και αποδυτήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)



Με σκόρερ και MVP της αναμέτρησης τον Τάσο Μπακασέτα, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League....
Αν δεν αλλάξει κάτι στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τη ΑΕΚ....

 που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με το αποτέλεσμα αυτό στέφεται πρωταθλήτρια για 12η φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 1994, καθώς οι οκτώ (8) βαθμοί που την χωρίζουν από τον ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να καλυφθούν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.  

Οι παίκτες της Ένωσης γνώρίσαν την αποθέωση από τους περίπου 60.000 φίλους της που ζήτησαν επίμονα το νταμπλ (ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 12 Μαΐου).  

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στη συνέχεια και από τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» στα αποδυτήρια της ομάδας.




Μετά τους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους υπόλοιπους ανθρώπους της Ενωσης να γιορτάζουν σαν μικρά παιδιά την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

 







1 σχόλιο:

  1. Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει τον 12ο τίτλο του το 1956, δηλαδή πρίν απο 62 χρόνια. Γιαυτό και αποκαλείται θρύλος, ενώ εσείς αεκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive