Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο ΠΑΟΚ, ο βουλγαρικός στρατός και η διαγραφή της Παπαγγελή από τη ΝΔ. Τι έγραψε το μέλος του κόμματος στο Instagram και την διέγραψαν

Ο ΠΑΟΚ, ο βουλγαρικός στρατός και η διαγραφή της Παπαγγελή από τη ΝΔ
Η Έλλη Παπαγγελή δεν γλίτωσε τη διαγραφή της από μέλος της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα είπε χθες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, παρά την απολογητική της διάθεση σήμερα το πρωί.
Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής:...

«Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγγελή.
Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».
Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε  στο instagram σχετικά με το με διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που ανέφερε πως «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».
Η Έλλη Παπαγγελή σχολίασε: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».
Σημειώνεται ότι η Έλλη Παπαγγελή έσβησε τη σχετική της δημοσίευση.
Πάντως πριν την ανακοίνωση της διαγραφής της η Έλλη Παπαγγελή επιχείρησε ναεξηγήσει τι εννοούσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν σχολίασε ότι σε περίπτωση επιστράτευσης «θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».
Όπως ανέφερε στο facebook: «Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο.
Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα "βάζει" με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.
Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας.
Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.
Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.
Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».

3 σχόλια:

  1. Νά λοιπόν γιατί φθάσαμε σ΄αυτή τήν ΚΑΤΑΝΤΙΑ... Αντί νά ελέγχει τόν ρατσισμό τής Αθήνας, επικρίνει τά θύματα τού ρατσισμού, πού θά έπρεπε από τής θέσεώς της νά διορθώνει καί όχι νά επιδεινώνει τά πράγματα... δυστυχώς ο διχασμός καλλιεργείτε από πάνω, γιαυτό όλα πήραν αυτή τήν τροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που συσσωμη η ΝΔ ηταν στο συλαλλητηριο της Θεσ/νικης για τη Μακεδονια!Με πρωτο κ καλυτερο τον πανιβλακα αρχηγο της που εκανε σκι στην Πελλοπονησο!Ουστ κοπροσκυλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive