Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Στοιχεία - σοκ για την υπόθεση με τις δύο αδελφές - Προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια

Η 16χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια, χωρίς, ευτυχώς, να την οδηγήσουν στον θάνατο, αφήνοντας πίσω της σημείωμα με τους λόγους αυτοκτονίας της. Ο πατέρας της διάβασε το σημείωμα αλλά δεν την μετέφερε στο νοσοκομείο, φοβούμενος ότι θα συλληφθεί. Έτσι την άφησε χωρίς ιατρική βοήθεια στο σπίτι...
αδιαφορώντας για τους κινδύνους, καθώς το κορίτσι θα μπορούσε ακόμη και να πεθάνει.
Tον απόλυτο εφιάλτη ζούσαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που έφυγαν από το σπίτι τους την Δευτέρα 12 Μαρτίου όπως καταγγέλλουν οι ίδιες. Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει το Politisonline. Οι δύο αδελφές δέχονταν σχεδόν καθημερινά λεκτική βία -με αισχρούς χαρακτηρισμούς- αλλά και σωματική και από τους δύο γονείς τους.
Προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες είχαν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν.
Η 17χρονη μάλιστα δύο φορές, τη μια με μαχαίρι και την άλλη με αλυσοπρίονο.
Η 16χρονη πήρε χάπια αλλά ο πατέρας της δεν την πήγε στο νοσοκομείο – Την άφησε στο σπίτι
Τις ξυλοκόπησαν άγρια και οι δύο γονείς πριν εξαφανιστούν
Οι δύο κοπέλες λίγες μέρες πριν εξαφανιστούν, έφυγαν από το σπίτι τους για να μείνουν σε φίλες τους που ένιωθαν ασφάλεια. Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι οι γονείς τους τις ξυλοκόπησαν άγρια. Μάλιστα ο πατέρας χτυπούσε την 16χρονη και η μητέρα την 17χρονη. Στη συνέχεια απαγόρευσαν και στις δύο να ξαναπάνε στο σχολείο.
Ο πατέρας τους τις είχε απειλήσει ότι θα τις σκοτώσει
Ο πατέρας τους -ο οποίος βρίσκονταν σχεδόν πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ- είχε απειλήσει τις κόρες του ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει.
Είχε μαχαιρώσει αλλοδαπό
Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο παρελθόν ο πατέρας είχε επιτεθεί σε αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής, τραυματίζοντας τον σοβαρά με μαχαίρι.
Πήδηξε από το παράθυρο σε έφοδο της αστυνομίας
Μετά το περιστατικό, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του, προκειμένου να τον συλλάβει, πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε.
Έπαιρνε τα χρήματα της γυναίκας του και τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια
Τέλος, όπως γράφει το politisonline, τα χρήματα που έβγαζε η γυναίκα του από τη δουλειά της, τα έπαιρνε ο πατέρας και τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια μαζί με αυτά που έβγαζε και εκείνος, με αποτέλεσμα να μη πληρώνουν το ενοίκιο και να κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς στέγη.
ΠΗΓΗ: politisinonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive